Известие

Collapse
No announcement yet.

Симеон Дянков Изгонен най-накрая!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Харпуна-цуняна...бих правил секс с него една седмица.След това бих му разхвърлял карантията на жълтите павета.Арменското куче е по зле и от кучетата в Студентски град.
    Мръсно ченге вградено пряко в държавата.Ама даже не е и ченге!

Изпълнителният директор на Уникредит Булбанк Левон Хампарцумян получава най-високото възнаграждение сред банкерите в България - той се разписва срещу 1,2 милиона евро на година. Преизчислено в български левове, това прави по 200 хиляди на месец. Сумата е с платени данъци и се получава чиста от топбанкера.

Хампарцумян ползва и допълнителни социални и бонус пакети. Така на негова лична сметка всеки месец работодателите му превеждат по 2000 лева за здравно и пенсионно осигуряване и услуги в частен фонд. Като шеф на най-голямата българска банка той ползва и обичайни екстри като служебни автомобили, телефони и др. Според нашите информатори Хампарцумян има на разположение всеки месец по 30 хиляди лева представителни разходи. В договора му има и клауза, че при добри финансови резултати в края на всяка година той може да вземе премии до две годишни заплати, което прави 2,4 милиона евро.

Като висш мениджър в групировката Уникредит Хампарцумян има достъп до луксозни летни и зимни почивни бази, собственост на банковия консорциум. Те се намират в Албервил, Мадона ди Кампилио, Антилските острови, Занзибар и Бахамските острови. Така българският финансист е с най-добри условия от всички свои колеги в страната и съвсем легално си заработва солидни суми. И явно има защо, след като вече девета поредна година управляваната от него банка реализира годишни печалби над 60 милиона лева, а активите й са достигнали вече почти 12 милиарда лева. Въпреки че не могат да достигнат до нивата на Хампарцумян, и други български банкови мениджъри също се радват на доста солидни заплати и бонуси.

А сега да ви видя как цъкате с езиче и се чудите що не станахте банкерчета.
    Ше ми говорят за левона ай сиктир бе!
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 22:12.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Харпуна-цуняна...бих правил секс с него една седмица.След това бих му разхвърлял карантията на жълтите павета.Арменското куче е по зле и от кучетата в Студентски град.
      Мръсно ченге вградено пряко в държавата.Ама даже не е и ченге!

Изпълнителният директор на Уникредит Булбанк Левон Хампарцумян получава най-високото възнаграждение сред банкерите в България - той се разписва срещу 1,2 милиона евро на година. Преизчислено в български левове, това прави по 200 хиляди на месец. Сумата е с платени данъци и се получава чиста от топбанкера.

Хампарцумян ползва и допълнителни социални и бонус пакети. Така на негова лична сметка всеки месец работодателите му превеждат по 2000 лева за здравно и пенсионно осигуряване и услуги в частен фонд. Като шеф на най-голямата българска банка той ползва и обичайни екстри като служебни автомобили, телефони и др. Според нашите информатори Хампарцумян има на разположение всеки месец по 30 хиляди лева представителни разходи. В договора му има и клауза, че при добри финансови резултати в края на всяка година той може да вземе премии до две годишни заплати, което прави 2,4 милиона евро.

Като висш мениджър в групировката Уникредит Хампарцумян има достъп до луксозни летни и зимни почивни бази, собственост на банковия консорциум. Те се намират в Албервил, Мадона ди Кампилио, Антилските острови, Занзибар и Бахамските острови. Така българският финансист е с най-добри условия от всички свои колеги в страната и съвсем легално си заработва солидни суми. И явно има защо, след като вече девета поредна година управляваната от него банка реализира годишни печалби над 60 милиона лева, а активите й са достигнали вече почти 12 милиарда лева. Въпреки че не могат да достигнат до нивата на Хампарцумян, и други български банкови мениджъри също се радват на доста солидни заплати и бонуси.

А сега да ви видя как цъкате с езиче и се чудите що не станахте банкерчета.
      Ше ми говорят за левона ай сиктир бе!

И защото е способен и богат ти ще се пръснеш от към гъза от завист и комплекси.......
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
        И защото е способен и богат ти ще се пръснеш от към гъза от завист и комплекси.......
        До преди малко можех да се закълна в теб пред децата си но с това си изказване.......ме пообърка лекичко.
        Знам че си ченге но да защитаваш измекяр те приравнява автоматично с него.

Левон Хампарцумян. По времето на Костов, когато Дънди взема за без пари концесията за златодобив, Левон е зам-министър на промишлеността и шеф на привативацията. Когато Уникредит скандално приватизира на силно занижена цена най-големия български трезор Булбанк, химикът Хампарцумян става банкер. Оглавява банката, заради което специално е променен закон.

Виктор Меламед е друга възлова фигура. Когато кабинетът Костов подарява за 100 000 долара на никому неизвестния евреин Гад Зееви БГА Балкан, а той източва от него между 40 и 60 милиона тогавашни долара (по онова време цената на най-голямото ни предприятие Нефтохим е 100 милиона долара), Виктор Меламед е дясна ръка на прословутия бизнесмен.

Кое от горе не ти е ясно господин "чаша вода"????
        Излез изпуши една "цигара" и се разрови в необятния нет да прочетеш.Макар да знам че интелигентен,уважението ми към теб изчезна.Не че трябва да ти пука.
        Цецо и Боко няма да ти вдигнат мизерната заплатка,освен за ченге за друго не ставаш.А дали аз ще се пръсна от завист от към гъза..... не знам питай твоята роднина.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Драги ми Смехурко, като започнем от заблудата ти, че съм ченге и завършим с остатъка от поста ти нищо в него не е вярно. Когато търсиш информация в нашите медии, били те и електрони поставяй всичко на съмнение.....това би трябвало да те отличава от свинете примерно....А за заплатката ми не се грижи, аз определям колко да изхарча от печалбата си на месец
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Хммм значи за да си толкова запознат с левона,ти вече правиш или си правил секс с него?Неее не ми отговаряй че гъза ми вече повече от завист не може да се пръсне!

Поздрав най-сърдечен!

Твой приятел вечен!

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
              Хммм значи за да си толкова запознат с левона,ти вече правиш или си правил секс с него?Неее не ми отговаряй че гъза ми вече повече от завист не може да се пръсне!

Поздрав най-сърдечен!

Твой приятел вечен!
              Ъ тъпо....скука !
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Бившата Булбанк е една от златните кокошки на Уникредит Груп, от която се свалят главоломни печалби.
                Една Банка ориентирана към корпоративния бизнес беше продадена през 2001г. на помияри ориентирани към дребния бизнес.
                Костов продаде Банката за шестмесечната и печалба.
                Инженер-химика Левон върви комплест с нея - по време на продажбата той беше шеф на Агенцията за приватизация.
                Наистина беше променен закона заради него - той гласеше, че шеф на Банка можеше да бъде само човек с икономическо или юридическо образование.
                Левончо изкара инкогнито задочно първи курс в Свищов, след което промениха закона.
                Всичко цитирано по-горе по отношение на доходите му и придобивките е истина.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Олди,и твоят гъз ли се пръска от завист?

Comment

• майни не се карайте всичко е толкова гнило в нашата държава че просто няма накъде всеки граби граби с пълни шепи и грам ама грам не му пука , просто си казва ще грабя докато има...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Синичкия, аз само да добавя че Леви-то най-лицемерно се появява по разни медии и чете морал, и прави квалификации кой колко е кадърен и работлив ... Щеше да е смешно ако не беше трагично и жалко.
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• За всички Костовисти - дъщерята на Костов завърши икономика в Болоня с любезното съдействие на УниКредит, където работи в момента в Италия.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          За всички Костовисти - дъщерята на Костов завърши икономика в Болоня с любезното съдействие на УниКредит, където работи в момента в Италия.
                          Недей така така да се изказваш за "иконата" на БГ демокрацията.

---------- Post added at 06:44 ---------- Previous post was at 06:40 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                          Драги ми Смехурко, като започнем от заблудата ти, че съм ченге и завършим с остатъка от поста ти нищо в него не е вярно. Когато търсиш информация в нашите медии, били те и електрони поставяй всичко на съмнение.....това би трябвало да те отличава от свинете примерно....А за заплатката ми не се грижи, аз определям колко да изхарча от печалбата си на месец
                          Не е лошо да се обосноваваш когато пишеш, да представяш някакви факти, да ги излагаш и защитаваш.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Недей така така да се изказваш за "иконата" на БГ демокрацията.

---------- Post added at 06:44 ---------- Previous post was at 06:40 ----------

Не е лошо да се обосноваваш когато пишеш, да представяш някакви факти, да ги излагаш и защитаваш.
                            Грух трябва да представям факти за социалният ми статус ли? Нещо не те разбрах.......аз нищо не твърдя за Хампарцумян освен, че е арменец и е успял човек. Грух, приеми един най-доброжелателен съвет от мен. Спри да спориш с глупаци защото губиш форма и нивото ти пада. Може да прибавиш и мен в тази графа, няма да се засегна.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Грух трябва да представям факти за социалният ми статус ли? Нещо не те разбрах.......аз нищо не твърдя за Хампарцумян освен, че е арменец и е успял човек. Грух, приеми един най-доброжелателен съвет от мен. Спри да спориш с глупаци защото губиш форма и нивото ти пада. Може да прибавиш и мен в тази графа, няма да се засегна.
                              Ти не ме интересуваш.
                              Но когато някой е изложил нещо, не е достатъчно само да напишеш "това са глупости".
                              Какво означава "успял"?
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Ти не ме интересуваш.
                                Но когато някой е изложил нещо, не е достатъчно само да напишеш "това са глупости".
                                Какво означава "успял"?
                                Много крал и успял
                                Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Working...
                                X