Интерисува ме дали има някой от форума който да е от Пловдив и по въЗможност да е 1.6 ТС?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли някои със 145-ца или 146-ца от Пловдив?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DiStefanoаз ! смисъл не съм от Пловдив де
ма тази седмица секи ден съм тамGrande Punto 1.9 Sporт
98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Skoklevbaby,не ти ли стигам аз,вече...?,че търсиш и други с такива бараки...ти нещо си се "изчаткала" ми се струва?...
...или по-скоро търсиш запознанства....колкото и да търсиш,по-хубава от моята Алфета в П-в няма да намериш
Така че не се чувствай пренебрегнат
Grande Punto 1.9 Sporт
98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata
Comment
-
съжалявам за грубата намеса ма може ли кат мина през Пловдив (бая често) се пробваме, па мое си разменим колите.
Всичко тва е с цел да ти взема тел. номера
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0съжалявам за грубата намеса ма може ли кат мина през Пловдив (бая често) се пробваме, па мое си разменим колите.
Всичко тва е с цел да ти взема тел. номераGTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Аз че ще идвам ще..
Ама тоз лошия Иво за ко еее. Еееее
Сериозно
Като идвам ще ви се обадя ма ко си пуснете номерата на ЛС няма да е лошо.
Лошото е че аз по пътни листи съм минал 26 пъти през Пловдив през 2006 но със служебната печка. С мойта към 5-6 пъти.....
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
трябва се менкаме
за да се развива човек трябва постоянно да се променя
Comment
-
внимавайте с кака ви Зое... мога да ви пробвам и 2-мата колко ви вървят алфонсовците ... не сте ми в класа с тия над 100 коня ама хората разправят по вестниците пишело 4е не вървяли нещо и земе да ме огрее и мен да бия някой с алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0трябва се менкаме
за да се развива човек трябва постоянно да се променя
Серьозно:
Ходи се пробвай с колата - кака ти Зое (Милена) е серьозна и ще дойде. Иво е пич - внимавай и няма да се карате
Миленка - да знаеш че на НЕО алфичката много върви2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от ZoE23Първоначално публикувано от DiStefanoаз ! смисъл не съм от Пловдив де
ма тази седмица секи ден съм там
ама вече не съм сток ... предупреждавам
не че връви кой знае колко от преди, но ...
ама час, ден, място ... ?!Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment