If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След фарчетата се заех с капака, понеже не му беше блестящо състоянието. Ама на криза - не ми се даваха пари за пребоядисване и направих следните интервенций
Аз също.Да си беше купил фолио с цвета на автомобила ти.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
Фолиото че не е качествено то ясно. 17 лв му е линейния метър. На мен ми стигна фолои на цена 20лв. А пръскането колко ще легне - не знам ама 100 лв сигурно с приятелската отстъпка. Ама за в близко бъдеще сигурно ще я боядисвам цялостно
180 за предния капак, по 150 на калник и 200 лв за бронята.Това с труд и боя.За капака съм съгласен, обаче цената за калник и особено за бронята хич не ми хареса.Вярно че бояджията е много добър и няма приятелска отстъпка.Бронята е нова и не е боядисвана, няма работа за изчукване и китосване.В резултат, калниците им изшкурих торпедата до сгъвката отстрани и ги боядисах със спрей и две ръце лак.След полиране станаха идеални.Тез дни ще боядисам и бронята.Само капака ще го прави бояджия, защото увреденото място си личи със спрея.То ми беше ясно как ще стане, поне временно го запечатах..Един спрей боя е 23 лв, а лака е 6 лв.За бронята и калниците един спрей ще стигне, от лака може би 3.Ето какво се получи/снимката е от вчерашната среща/
Attached Files
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Станала е доста добре, но моят капак все едно беше ветеран от войната- нацъфкан от камъче с язвички и предполагам ще иска повечко работа, а и сивото е най-гадния цвят. Така че евентуално кятото цялата ще влиза в камерата и тогава шайн лайк даймандс
Ми шкурене, шприц и ще стане.Мисля че с материали и приятелски труд ще се побереш в 100 лв.Върху моя падна една ролетна щора.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment