Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пак...

Не е истина направо. Днес пак... ме удариха. За мое щастие късметлията ме центрира в парктроника (теглича) , при тръгване на светофар. Какво се хвърли така на задницата на белисимата и той даже не можал да разбере горкия. "Извинявай колега не разбрах какво направих". Още карам с изгърбена шофьорска врата от "танкиста" (беше си изчистил само 1 цепка на замръзналото стъкло като ми паркира във вратата). Това е 5-та "стомничка" за 1 година и до 1 месец ще я правя булка, че принципно още 3-тата дава фира. В 4 от 5-те случая инцидентите са по светофарите - ма то нормално бавно подвижна или неподвижна мишена най-лесно се цели. Не съм суеверен, ама то си е за притеснение. Пазете се колеги те() са навсякъде.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

И мен ме ужулиха - задния панел откъм шофера и шофьорската врата - макар и да не бях виновен - нямаше как да викам КАТ - щото същия ден нали ми изчезнаха документите (има тема в общи)- та нямах талон на колата и книжка в мен
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

и на мене на либрата задната броня от ляво има няква червена боя, нямам идея от къде, ама някой не си е преценил паркирането

Comment

На мен пък ми вдлъбнаха предния калник някъде Ама е оправимо. И огледалото ми е зажулено.

Comment

Ех на днешно време да си тенекеджия.
          Ако имам син няма да го карам да учи - ако не ще - записвам го за зидаро мазач, а докато учи го пращам да помага в гараж на тенекеджии
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
          X