Известие

Collapse
No announcement yet.

Kолеги издивам DVB-C HD кабелен приемник за София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Kолеги издивам DVB-C HD кабелен приемник за София

Oт NET1 нещо се правят на интересни и се опитвам да си намеря и приемник и без тях.

Търся си DVB-C HD кабелен приемник, да подържа MPEG-4, да не е заключен и да работи и с другите оператори.

Ето такава машинка ме устройва:
    http://prodavalnik.com/prodavam-nov-...840c-i18555263

Трябва да е със стария софтуер ,ако е на Blizo.
    Oт Булсат ком не ме устройва.

Ако някой има идея може да ми пусне една промоция.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

тия със стария софтуер са рядкост и са скъпи. и с новия да е, пак ще тръгне при теб, но той е мега гаден. всъщност и самия приемник е гаден. ако питаш мен,просто забрави за ADB и си търси topfield или coship. на булсата приемниците са dvb-s.
    точка

Comment

Neta приемник също ставал.

Comment

те всички стават, но ако искаш задължително ХД , ти вършат работа "от наличните" само адб-то, топфилд7700 и кошип. ако не щеш хд, най-лесно - отнасяй някой топфилд 6100.
        иначе кодове за операторските приемници има. няма проблем, но при някой трябва да въвеждаш честотите ръчно. пак ти казвам, адб-то не ти го препоръчвам независимо с кой софт е.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
          те всички стават, но ако искаш задължително ХД , ти вършат работа "от наличните" само адб-то, топфилд7700 и кошип. ако не щеш хд, най-лесно - отнасяй някой топфилд 6100.
          иначе кодове за операторските приемници има. няма проблем, но при някой трябва да въвеждаш честотите ръчно. пак ти казвам, адб-то не ти го препоръчвам независимо с кой софт е.
          Искам HD , oт къде да си намеря , за някакви сносни пари?

Comment

в продавалника или по специализираните форуми. те все същите хора ги продават. искаш кода за влизане в менюто за сканиране и питаш всичко ли сканира или ще трябва да въвеждаш ръчно всички честоти което не ти го препоръчвам. сд приемниците вървят 30-40лв , хд ~70, а адб-тата 30-60 но потретям - не ти трябва такова изживяване
            точка

Comment

И междувременно, докато Мариян си търси приемник, бих искал да се възползвам от темата за съвет относно добър 3D плеър с читав браузер за ТВ. Бях си харесал една DIVA Premium 3D, но се оказа че в момента няма налични никъде в България.
              Общо взето чета из форумите, но ако някой е на ТИ с материята и може да предостави малко по-синтезирана информация ще съм му много благодарен.

п.п. Мариянски, дано не се сърдиш че ти използвам темата, но за да не отварям нова питам тук.

И за да не съм съвсем офтопик ето тоя не е ли добър?
              http://prodavalnik.com/prodavam-tsif...750c-i17991581
              Last edited by bager; d.m.y г., 18:19.
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

http://dtv-bg.com/showthread.php?t=27956
                Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                  п.п. Мариянски, дано не се сърдиш че ти използвам темата, но за да не отварям нова питам тук.

няма как да ти се сърдя.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                    И междувременно, докато Мариян си търси приемник, бих искал да се възползвам от темата за съвет относно добър 3D плеър с читав браузер за ТВ. Бях си харесал една DIVA Premium 3D, но се оказа че в момента няма налични никъде в България.
                    Общо взето чета из форумите, но ако някой е на ТИ с материята и може да предостави малко по-синтезирана информация ще съм му много благодарен.

дивата е с чипсет на риалтек. другия ти вариант май е устройство с чип на сигма /попкорн и ВД май бяха със сигма/. всички китаизми са клонинги и кажи речи еднакви.тая дива сигурно има 20 клонинга - кой с дисплей, кой без, кой с бутони, кой без... проблема е да си харесаш фърмуеър който ти е удобен и има нужните функции и със сигурност това няма да е оригиналния
                    като цена-възможности-поддръжка определено е оферта. иначе с всички мултимедийни плеъри е голяма играчка по настройките и фърмуеърите. ако успееш да си настроиш вифито и подкараш торентите вече ще си говориш на друго ниво с морфиъс примерно
                    в сеткома има много писано, така че там можеш да видиш кое как се прави и тн.
                    точка

Comment

Working...
                    X