С тази тема ме подсетихте да погледна и аз на Нашата Улица - оказа се, че са хванали Голямата Убавица, а аз я спирам много рядко пред блокчето, защото обикновено няма място.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Street View в Google Maps вече и за цяла България
Collapse
X
-
Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
Lancia Kappa 2.0 eX
Comment
-
Стана ми интересно и се зарових.
Виждат се добре и трите алфи.
Едната в черешарника, другата пред гаража, но Имолата се е изтипосала, заедно с Ренетка на жената.
Странното е, че гледайки ги точно от зад или от ляво няма нищо особено. Обаче погледнеш ли ги от дясно и сякаш изплува моя милост до задната дясна врата, как свалям малката от столчето и.
Общо-взето голяма работа са свършили!
Евала!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Comment
-
Мен лично не ме дразнят пътищата, колкото безразборно паркиралите автомобили и трагичната поддръжка около блоковете.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеМен лично не ме дразнят пътищата, колкото безразборно паркиралите автомобили и трагичната поддръжка около блоковете.
Иначе тия от Гугъл са направили добра фотосесия на цялата държава, щом до село Планинско чак са стигнали, а до там е само черен път около 10 км.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеДа, това с безразборно паркиралите коли е ужасно. За съжаление не виждам изход от ситуацията, щото е застроено всичко.
Иначе тия от Гугъл са направили добра фотосесия на цялата държава, щом до село Планинско чак са стигнали, а до там е само черен път около 10 км.
Както стана ясно, освен заснемането и бая друга работа са свършили покрай това.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
https://www.facebook.com/pages/Googl...513691?fref=ts
Има много яки снимки качени , даже по BTV имаше репортаж за тях , голям смях се смях вчера155 1.8 8v SUPER MY95
Comment
Comment