Известие

Collapse
No announcement yet.

Спешна нужда от Помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спешна нужда от Помощ

Здравейте, колеги имам нужда от вашето съдействие. Става въпрос за това, че мой роднина има нужда спешно от лекарство което вече втора седмица не мога да намеря.
    Ще съм адски благодарен ако получа съдействие за намирането му без значение в кой град ще го има.

Лекарството е: Madopar tablet 250 mg x 100; tablets; 200 mg levodopa; 100

Всеки който може да помогне за собствения град, квартал или село ще съм му адски благодарен и бирата ще е от мен, тъй като положението е доста сериозно и трябва да се реагира по най - бързия начин.

Всеки който има даде информация нека пише тук, mail: s.tashev2@gmail.com или тел. номер:0898600492 - Слави

Благодаря предварително.
    Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
    Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Колега, аз го издирвам от повече от месец и вече се отказвам и ще видя днес с какво да се смени.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Колега, преди малко разговарях с НЗОК и ме увериха, че до три дни медикамента ще бъде зареден в аптечната мрежа. Не, че им вярвам особенно, но все пак ...

Comment

Madopar 125 Dispersible Tablets върши ли работа?Има го в една аптека на Г.М.Димитров.

---------- Post added at 10:31 ---------- Previous post was at 10:20 ----------

Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
        Здравейте, колеги имам нужда от вашето съдействие. Става въпрос за това, че мой роднина има нужда спешно от лекарство което вече втора седмица не мога да намеря.
        Ще съм адски благодарен ако получа съдействие за намирането му без значение в кой град ще го има.

Лекарството е: Madopar tablet 250 mg x 100; tablets; 200 mg levodopa; 100

Всеки който може да помогне за собствения град, квартал или село ще съм му адски благодарен и бирата ще е от мен, тъй като положението е доста сериозно и трябва да се реагира по най - бързия начин.

Всеки който има даде информация нека пише тук, mail: s.tashev2@gmail.com или тел. номер:0898600492 - Слави

Благодаря предварително.
        Телефона ти е изключен.. Ако това ти върши работа ми звънни на 0896555589, за да ти кажа къде да отидеш и да си го вземеш.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Колега, преди малко разговарях с НЗОК и ме увериха, че до три дни медикамента ще бъде зареден в аптечната мрежа. Не, че им вярвам особенно, но все пак ...
          Колега, днес от една аптека се свързаха с някво представителство и ми казаха, че ще го пуснат от другата седмица, а докато го разпостранат сигурно още една ще мине ....
          Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
          Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

И аз го търсих спешно в началото на годината, ама тука във Варна ми казаха, че вече не се произвеждало и се заменя с МЕНКАРТ 100mg/25mg леводопа/бензеразид
            Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
            Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
              И аз го търсих спешно в началото на годината, ама тука във Варна ми казаха, че вече не се произвеждало и се заменя с МЕНКАРТ 100mg/25mg леводопа/бензеразид
              Има го. Зареден е в Хигиите със сигурност. При Маришки е на отказ.

Comment

Working...
              X