Трябва ми място (работилница или нещо от сорта), където да се обвие топка за боулниг със здрав пласт каучук.Не държа на равномерно покрите, даже предпочитам топката да е четвъртита и прочее, важното е каучука, има ли някой идея това къде мога да го направя?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Топка за боулинг, обвита с каучук?!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеИграчка на кучето миТопка имам, ама я търкаля и не мога да я хвана,
Така сега сериозно....има каучукови ленти,които могат да се намотаят и те слепват....от сорта на Бишоповите ленти..само,че много по-широки и по-дълги.....Мисля,че в по-професионалните гумаджийници би трябвало да има....156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение...вържи я ....със сезал...
Така сега сериозно....има каучукови ленти,които могат да се намотаят и те слепват....от сорта на Бишоповите ленти..само,че много по-широки и по-дълги.....Мисля,че в по-професионалните гумаджийници би трябвало да има....
Просто я намотаваш и слагаш във фурната да се изпече.
След три-четири дена ще ходя да навестя виното и може да видя за каучука.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСлед три-четири дена ще ходя да навестя виното и може да видя за каучука.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеМай има едно топче от такава лента. Широка е около 20-30 см и дебела около 3-4 мм. Май я мярнах в мазето до виното.
Просто я намотаваш и слагаш във фурната да се изпече.
След три-четири дена ще ходя да навестя виното и може да видя за каучука.
---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:03 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеФреди, това е абсурдна идея - по-добре пробвай да го заведеш на боулинг и ако те допуснат с него ще видиш какво шоу ще става.
Почти съм сигурен, че ще се вдигне оборота с него.Не
Last edited by fred; d.m.y г., 20:21.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеДа бе, той ще си счупи кракатаНе
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
То накрая май ще излезе,че най-интересно ще бъде с кучето по кеглите....тъкмо и то ще прави опити....я да се спаси,я да изпобута всичко......156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Е,аре са....нема го тънчим...знаеш,че се шегувам..
....там адаша да не се ослушва,а да слиза в магазата.....да вади там каквото има ....пукница,каучуци и туршия...156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение...всеки ден се слиза до мазата......кви са тия паузи адаш....моля ти се ,недей така.
Аз отдавна съм си отточил едно порядъчно количество вино. Другото си стои и чака метаморфозата си!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment