Известие

Collapse
No announcement yet.

Боядисани табла ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Боядисани табла ?

Има ли някой от форума който си е боядисал таблото и ако има може ли 1-2 снимки да видя какво се е получило. Мисля да го боядисам но още не знам кои цветове да си избера.
    Алфа Ромео 145 1.4 90кс

Ако го направиш,дано не я виждам тая алфа никога
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от SilentlyLoud Покажи съобщение
      Има ли някой от форума който си е боядисал таблото и ако има може ли 1-2 снимки да видя какво се е получило. Мисля да го боядисам но още не знам кои цветове да си избера.
      много лоша идея...

Comment

И за кой модел става дума или общо за всички питаш
        156 SW '02

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          Ако го направиш,дано не я виждам тая алфа никога

аз моето съм го напраил на теменужки! кефят ма бе
          155 осем хиляди клапана 16 вериги
          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Аааааа, имаше преди година една 156, която се продаваше и беше с боядисан интериор.... бежов май беше....
            Ще си замълча!!!
            sigpic

Comment

Аз пък мисля да си метна една черга на таблото, от онези рошавите + два плюшени зара на огледалото. Някой да е пробвал?

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:07.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Боядисвай, какво му мислиш толкова...,,,Бояджия беше моя татко, бояджия ще стана аз".....

---------- Post added at 10:38 ---------- Previous post was at 10:35 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Оууу! И аз искам. Мисля да ставам член на ДСБ, та-а-а... и мен ме кефят.
                  Имам аеробиони с лика на Иван Костов...черни на цвят, евтино ги давам....охаят жестоко

---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:38 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Аааааа, имаше преди година една 156, която се продаваше и беше с боядисан интериор.... бежов май беше....
                  Ще си замълча!!!
                  Говори бе, защо мъълчиш...?...с мълчание ще го докараме до по кофти цвят...
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение

аз моето съм го напраил на теменужки! кефят ма бе
                    ...знам....и идеята я взе от мене....бехме пийнали и ти споделих......и ти се възползва.....гадняр,са ше черпиш ти
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Говори бе, защо мъълчиш...?...с мълчание ще го докараме до по кофти цвят...
                      Страшна гнус! Страшна!!!
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Страшна гнус! Страшна!!!
                        Стига бе...няма ти да му подреждаш хола...човека ще си сложи на секцията едно роботче, направено от празни кутии Малборо и други екстри....шишета от джони съшо може)
                        Няма начин да ми кажеш, колко ше си помпя гумите...ако ме разбираш)))...защото някой път не ти се отадава))

Comment

Преди време видях един Смарт, на таблото пред пасажера беше подредена цяла композиция- зелена морава, върху нея къщичка, дръвчета и цветенца, май имаше и пейка.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз съм фен на Уепенките...от рода на "Бог ми е навигатор"..."Челастря на съседа жена му"...и тем подобни.....едно приятелче си беше сложил ...."Не карам пил"....и редовно го проверяваха за алкохол...на края изгоря...
                            Баси лъжеца се оказа))

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Стига бе...няма ти да му подреждаш хола...човека ще си сложи на секцията едно роботче, направено от празни кутии Малборо и други екстри....шишета от джони съшо може)
                              Няма начин да ми кажеш, колко ше си помпя гумите...ако ме разбираш)))...защото някой път не ти се отадава))
                              Ама аз не давам наклон на никого - казвам само, че ми се е доповръщало..... ако ме разбираш
                              sigpic

Comment

Working...
                              X