Известие

Collapse
No announcement yet.

Мъж разстреля съседи......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Защо обикновените хора като ги гръмнат и винаги умират, а така наречените мутри повечето оживяват.
    Защото ги гърмят при поръчка може би, но въпросът е основателен.

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    [B]http://dnes.dir.bg/news/ubiystvo-13395899?nt=4

Цяла сутрин гледам новините, вчера също, но не разбрах, тук има ли някакво етническо напрежение?

Има ли някой от този квартал?
    Какво етническо напрежение ?Аз не го оправадам тоя, ама ако живееш дълги години до цигани съм сигурен, че може и това да се случи.Какво значи толерантност, след като циганите правят каквото си искат, вдигат шум, горят гуми и тн, а съседа им бил "агресивен" според тях.Другаде пък бяха писали, че в били прекрасни отношения, ама така се случило..
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

това е криминално деяние и е в мирно време,предполагам че циганите са български граждани по паспорт и няма как да има етническо напрежение.

Comment

Криминално е разбира се, но е провокирано от битовизми, които са оставяни без последствия.
        Last edited by fred; d.m.y г., 22:51.
        sigpic

Comment

Проблема е, че законите не важат еднакво за цигани и за българи, това създава напрежение!
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            Проблема е, че законите не важат еднакво за цигани и за българи, това създава напрежение!
            КАЖИ ВЕРНО?що циганите спазват и ги съди мешарето ли?

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              КАЖИ ВЕРНО?що циганите спазват и ги съди мешарето ли?

не ти разбирам въпроса?
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Не знам, защо се хвана за скоростта
                Добре, приемаме, че са се движели с под 60км/ч!
                Ама, защо лъжат за всичко останало?
                А щом лъжат за толкова много неща, дали пък не лъжат и за скоростта?
                това момче по думите на негов познат днес се засякох с него и се сетих да питам,казва че тъкмо си е взел мотор и се е понаучил да кара,карал е с над 150 км в час,това чух това ти казвам.

Comment

Е, чак със 150км.ч. няма как да се е движил - всичко щеше да е на парчета от такъв удар!
                  А и на света няма шосеен мотор, който да може да развие 150км.ч. за 100м.
                  Но не това ми беше идеята, по принцип.... просто ме подразни наглата лъжа
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    По принцип у нас това си е от край време, но засяга и българите, но това е основния проблем.
                    А относно медииите - лъжат, не говоря за конкретния случай, а когато трябва.Например-за сина на Боби Михайлов набързо млъкнаха, много, много не се разбра.Слуховете е че татето е платило 50 хилади насам-натам.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 20:48.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Е, чак със 150км.ч. няма как да се е движил - всичко щеше да е на парчета от такъв удар!
                      А и на света няма шосеен мотор, който да може да развие 150км.ч. за 100м.
                      Но не това ми беше идеята, по принцип.... просто ме подразни наглата лъжа
                      ами на 400 метра 1000 кубика е с 240-260 давам ти гаранция,на 1-ва скорост си с 120 км в час на 12 000 оборота примерно,не съм бил там и не я знам улицата но ако това момче е спазвало правилника нямаше да е така,имам предотвратени доста катастрофи от засичащи ме хора просто защото съм имал време за реакция от по-ниската скорост,остави ги да си лъжат има си съдилища за лъжи и тн.

Comment

историята е-човека вика 2 пъти полиция за една вечер да се изгаси огъня,циганите му паркират бус пред вратата пред тях да не може да излезе,той излиза и отива при тях и удря с тас от кола един циганин,от там му се нахвърлят и го пребиват,той е извикал утре вие нема да сте между живите,връща се и почва да ги стреля

Comment

Working...
                        X