Колеги, предстои ми пътуване до Крит в края на месеца. Служебно съм ходил със самолет, но този път пътуването е частно и срещам проблем с фериботите, има някакви класове който нищо не ми говорят и не мога да намеря информация за тях, в различните сайтове за резервация излизат различни цени, уж има някакви "фаст ферис" , който взимат разстоянието от Пирея до Ханя с 3 часа по-малко, но не мога да намеря инфо? Преди съм пътувал с ферибот до Корфу, Тасос и Самотраки обаче те са през деня и за не повече от 3 часа и няма никакво значение дали си на палубата или в каюта, до Крит обаче пътя е 8~9 часа и то през нощта ....не знам има ли газ станции на Крит, все пак ще съм с Алфата .....Въобще всякаква информация ще ми бъде полезна, като например места за посещение за отсядане и всичко...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пътуване до о. Крит.
Collapse
X
-
Зареди си добре колата с бензин, защото по островите е по-скъп. За газ забрави! Освен ако не са се изкривили нещо напоследък.
Все пак от две години не съм бил там!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
-
Резервоара ще го напълня до горе в България, газ станции до Атина има вече много цената е от 86 до 95 евро цента, та в общи линии на Крит и да няма газ резервоара и газта която ще заредя ще ми стигне, но ферибота най-ме притеснява, ще пътувам с жена ми и дъщеря ми която е на 5 години и не мога да разбера каква е разликата между класовете on deck и AKS ?SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеРезервоара ще го напълня до горе в България, газ станции до Атина има вече много цената е от 86 до 95 евро цента, та в общи линии на Крит и да няма газ резервоара и газта която ще заредя ще ми стигне, но ферибота най-ме притеснява, ще пътувам с жена ми и дъщеря ми която е на 5 години и не мога да разбера каква е разликата между класовете on deck и AKS ?
Тинейджърите обичат да си разпънат спалните чували на палубата и там да спят. Става за лятото! По-добре си вземи туристическа каюта или в туристическата спалня. Не знам какво ще има ферибота.
С една дума: Каквото и да е, само не и Дек. Дек означава на палубата на открито.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
В по-долния линк ти изпращам карта с всички газстанции в Гърция, включително и на о.Крит http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=143Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now
Comment
-
Първоначално публикувано от melenikos Покажи съобщениеВ по-долния линк ти изпращам карта с всички газстанции в Гърция, включително и на о.Крит http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=143SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
Comment