Известие

Collapse
No announcement yet.

"Дивия запад" или Студентски град

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Дивия запад" или Студентски град

Тоа Студентски град вече не мога да го понасям, тука е като екшън филм зае.. Три пъти ми крадат колата (е тая на брат ми, де), първите два си я намерихме за 2 часа, обаче сега нема намиране, баце. Ониа ден на 08 я паркирам пред блока и се запихме с едни приятелчета в стаята, в три през ноща колата беше отвънка, сутринта обаче ставам и кво.... НЕМА я Направо бех бесен, отивам в полицията писах некви глупости, отиваме после на оглед и кво да стане, куките почват да ми разправят, че там е живота, яко пич.и , с тая кола сигурно по 5 съм ги качвал, вместо да търсат следи ми говорат глупости, ебати се ядосах Единия ме пита "Имаш ли неква кола" , а другия се обажда оттам "Е, до вчера имаше" и ми се смеят като пут.. И остай тва, миналата година на брат ми 92 грама златен ланец му гепиха пред блока, а и часовника. И тва ако не е MADE IN BULGARIA само тука става кво ли не и куките не знаят никога кой е. От 4 престъпления що па един път не хванаха некой, аз не знам защо изобщо ги има, само харчат парите на държавата!
    156 V6 turbo

A

Ха това не е Дивия Запад,а Афганистан!
    sigpic
    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
    BMW E30
    BMW E36

Comment

да много са зле тука куките, просто не ми се говори. ако нямаш вътрешен човек пръста си няма да мръднат, но ако имаш - могат всичко да ти намерят. Нас така ни обраха една къщура в княжево - всичко взеха, вкл. пералнята (предизвикаха и наводнение мръсниците) и после майка ми откри познаи в съотв. районно и вс. намерих, вкл и пералнята!!!! не е за вярване. 1 година по-късно ми откраднаха телефона, чисто нов, много як беше. Обаче в районното където подадох молба ми казаха - ами то преписката в понеделник ще бъде предадена, дъра-бъра.... ако не се действа веднага нямаш шанс. Понеже там нямаше познати телефона не се намери..... А съм чувала 4е по IMЕI кода ги намират....

btw колата ти не е ли застрахована?????
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
        да много са зле тука куките, просто не ми се говори. ако нямаш вътрешен човек пръста си няма да мръднат, но ако имаш - могат всичко да ти намерят. Нас така ни обраха една къщура в княжево - всичко взеха, вкл. пералнята (предизвикаха и наводнение мръсниците) и после майка ми откри познаи в съотв. районно и вс. намерих, вкл и пералнята!!!! не е за вярване. 1 година по-късно ми откраднаха телефона, чисто нов, много як беше. Обаче в районното където подадох молба ми казаха - ами то преписката в понеделник ще бъде предадена, дъра-бъра.... ако не се действа веднага нямаш шанс. Понеже там нямаше познати телефона не се намери..... А съм чувала 4е по IMЕI кода ги намират....

btw колата ти не е ли застрахована?????
        Ама този IMEI номер се сменя и оттам нататък телефона става неоткриваем
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

къде става това в Студентски пред кой блок.. мамицата им... преди крадяха разни работи отвън и вътре по колите, сега целите вече ли ги вдигат?!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Abarth
            Ама този IMEI номер се сменя и оттам нататък телефона става неоткриваем
            точно така, ако се действа веднага, преди някои да е сменил кода, още същия ден,например, може да има успех (има такива случай), но когато на преписката и трябва един месец преди да се задейства нещата са безнадеждни...........
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

В 7 РПУ са най-големите путки...
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

Ми дайте да ги прсеиме Алфисти

Сори за колата. Надявам се бсе пак да се намери, че инече кофти работа.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

а каква е била е колата и имала ли е каско??
                    Иначе не се ли научихте вече - БулИнс / Армеец / ДЗИ/те си презастраховат колите в БулИнс за кражба /

Comment

Ауди А8 и има каско в Витоша ама "нима това е най- важното!"
                      156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
                        а в Студентски ли живеете??

Comment

По време на сесия
                          156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                            Само в 7мо, ли? Май навсякъде е така
                            156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
                              Това УНСС ли е? Че само там студентите карат "коли"
                              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                              Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                              X