Известие

Collapse
No announcement yet.

M tel i Alfa

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• M tel i Alfa

Хайде хора признавайте си кой я спечели , че ми е мъка да не знам
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

някакъв от някакво село май, виж в сайта на мтел
    147 1.6 TS

Comment

Ето:

08.01.2007 - Йлмаз Якъб от Бял Извор спечели Alfa Romeo GT от Мобилтел
      Спортният автомобил е голямата награда в лотария за Prima клиенти

39-годишният Йлмаз Якъб от с. Бял Извор спечели Alfa Romeo GT Distinctive 2.0 JTS Selespeed от играта на Мобилтел „Активирай Prima, запали Alfa Romeo!”. Спортният автомобил е определен за “Най-красив автомобил в света за 2005 г.”

В играта участваха над 111 хил. клиенти като, за да се включат в томболата, всеки от тях трябваше да активира карта Prima в периода от 15 до 31 декември 2006 г.

Победителят беше избран днес, в 14 ч., чрез специален софтуер, в присъствието на комисия от 5 души. Програмата е разработена от експерти на компанията и може да се използва за всякакъв вид томболи. Тя не е достъпна през Интернет и върху нея не може да се въздейства, което гарантира безпристрастността на избора. Служителите на „Мобилтел” ЕАД, както и членове на техните семейства не участваха в промоцията.

Победителят ще получи уникалната си награда в края на месец януари.
      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Аз активирах две карти ама ..... Нека да си я кара със здраве човека и дано да оцени качествата и
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Днес я гледах тази(спечеланата бройка точно) , червената Алфа ГТ за победителя в Милано Моторс - всички екстри 62 000 лв
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            Днес я гледах тази(спечеланата бройка точно) , червената Алфа ГТ за победителя в Милано Моторс - всички екстри 62 000 лв
            Че не е много ... баси. ГТ-то беше с 2 врати, нали ?
            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
              ГТ-то беше с 2 врати, нали ?
              С три.
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                Аз активирах две карти ама ..... Нека да си я кара със здраве човека и дано да оцени качествата и
                Да беше само ти
                Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                  Първоначално публикувано от Neokill
                  Да беше само ти
                  Даааммм и аз сега си имам още 2 номера

Comment

хммм...
                    И аз си мислех да активирам една-две карти, ма се отказах... че ако бях спечелил, какво щях да правя после?

Но не знаех, че спечелилият Алфата е от Бял Извор. Ще взема да отскоча към края на месеца да го видя тоз Йълмаз к'ви ще ги мъдри с таз красавица
                    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
                      хммм...
                      И аз си мислех да активирам една-две карти, ма се отказах... че ако бях спечелил, какво щях да правя после?

Но не знаех, че спечелилият Алфата е от Бял Извор. Ще взема да отскоча към края на месеца да го видя тоз Йълмаз к'ви ще ги мъдри с таз красавица
                      много вероятно е да е взел парите, а не колата. Доста често се случва така - печели някои човечец и те му предлагат някаква сума (обикновено е по-ниска от тази на колата) и той като се замисли какви разходи ще има по возилото си взима кеш пара.... Така стана с S-класата от "Треска за злато" и с А-класата от Sky City
                      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Еми то една мотика не можеш да сложиш в тая кола, без да се налага да стърчи дръжката през отворения прозорец. Нормално е да не ги искат
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Мама му стара, защо мангал бе ... и после Господ бил българин!

Ако засегна някой дето не се чувста българин....не ми пука!
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

мммм даааа..........
                            Човекът, спечелил Alfa Romeo GT явно не е много тясно свързан със земеделието, защото преди 2 дни видях колата пред КАТ за регистрация
                            ЧЕРВЕНА!!!!!! УМОПОМРАЧИТЕЛНА!!!!! БЕЗСРАМНА!!!!!
                            Очите ми станаха като палачинки... Така се набива на очи този перверзно-червен силует на целият безличен сив фон... Абе нямам думи... беден ми е таковата....
                            Ако имам късмет тези дни да я засека пак, ще пусна една снимка в раздела "Папараци..."
                            Искрено му завиждам на този човечец...
                            AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                            Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                              Еми то една мотика не можеш да сложиш в тая кола, без да се налага да стърчи дръжката през отворения прозорец. Нормално е да не ги искат
                              Можеше да му дадат една тигра без-топ ,че да събира и някой бала
                              Жалко че колата не отиде при ценител да си я
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                              X