Известие

Collapse
No announcement yet.

Питания за Фиат Стило

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питания за Фиат Стило

Замислям се да купя едно стило на приятелката си. Искам задължително да е бензиново, без значение какъв е мотора, като предпочитам по-мощен двигател.
    Принципно съм харесал едно с навигация, за жалост не е селеспиид , но както се казва - няма пълно щастие.
    Въпросите са ми
    1. Разход на гориво при различните модификации (градски)
    2. на въпросната навигация може ли да се качи карта на БГ , има ли стило с дисплей, но без навигация, ако има как да позная разликата ?
    3. Бензиновите мотори здрави ли са ?
    4. Интересувам се и конкретно за селеспиида - какъв разход дава градско нормално каране.
    5. Кои са слабите места на този модел ?

Всякакви мнения ще са ми от полза.
    Още една молба имам, не говорете за дизелови мотори, не ме интересуват. Само бензин.

Темата съм копирал от фиат форума, там от вчера до момента имаше само един отговор, затова пускам същата и тук.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Това го четох преди година някъде, общо е, ама ако те интересува:
    http://automedia.investor.bg/a/0-nac...lo-fiat-stilo/
    Last edited by fred; d.m.y г., 20:40.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Автоматик (Селеспийд) само в комбинация с 2.4 бензин.
      Има ли цветен екран, значи има и навигационна система.
      Оптималния вариант според мен е 1.8-16в 131к.с.
      Като цяло Стило май не е много сполучлив модел.....
      Точно във форума на ФИАТ има дооооооста изписано за модела - не знам къде си пуснал тема, но можеш лесно да намериш информация
      Last edited by Kuku; d.m.y г., 22:28.
      sigpic

Comment

За съжаление с нищо не мога да помогна за бензиновият вариант, но преди две години приятел си търсеше дизелова кола, попаднахме на Стило 1.9 дизел, купувано ново в България на 80К километра.....перфектен автомобил до сега.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

на един приятел брат му си взе 1.3 бензин стило 2003 преди няколко дена - около 5.5-6 дава в града, което според мен е направо скандално добър разход

не върви, ама кво от тва?
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

1.2 80к.с.
            sigpic

Comment

Стилото винаги ми е харесвало визуално без да съм карал, или дори да са ме возили.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                Замислям се да купя едно стило на приятелката си. Искам задължително да е бензиново, без значение какъв е мотора, като предпочитам по-мощен двигател.
                Принципно съм харесал едно с навигация, за жалост не е селеспиид , но както се казва - няма пълно щастие.
                Въпросите са ми
                1. Разход на гориво при различните модификации (градски)
                2. на въпросната навигация може ли да се качи карта на БГ , има ли стило с дисплей, но без навигация, ако има как да позная разликата ?
                3. Бензиновите мотори здрави ли са ?
                4. Интересувам се и конкретно за селеспиида - какъв разход дава градско нормално каране.
                5. Кои са слабите места на този модел ?

Всякакви мнения ще са ми от полза.
                Още една молба имам, не говорете за дизелови мотори, не ме интересуват. Само бензин.

Темата съм копирал от фиат форума, там от вчера до момента имаше само един отговор, затова пускам същата и тук.
                Само бягай на далеч от 1.6,тва е най проблемния Фиат който се е раждал на тази земя.Най-добре вземи 1.8 върви добре,сравнително здраво е 2.4 харчи много в града,около 13-14 знам аз от достоверни източници,Селето е шибано за правене/с новия кривия робот е тази кола/,няма място ,не е толкова лесно като при 147/156
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Подкрепям колегата Mury относно 1.6 мотора. Имах Стило точно този вариянт и е адско много проблемен.
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD+++ Alfa Romeo 156 1.9JTD+
                  ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

http://catalog.auto.ru/catalog/cars/fiat/stilo/#stilo

ето тука ги има всички модификации . Двигатели , разход и т.н.
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                    sigpic

Comment

Дали върви, или не, това не ме грее много много. Няма аз да го карам. Въпросът е повече до това кое е най-здраво - от бензиновите. Чувам, че 1.8 е с вариатор бил 133 коня. Задължителен бензин и задължително с 5 врати. Това търся в общи линии, но, май май ще се оглеждам за по малък мотор... Днес гледах един селеспиид, ама беше многооо изтормозен, пък за 5к пари..
                      На мен също стилото на визия адски ми допада, направо си ми харесва много да си призная. Имам един познат със стило абарт - 170 коня е май. Много готино, но това много харчи. Казаха ми и да търся евро 3 мотор, защото газовите на евро 4 били по 1000 пари

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                        Дали върви, или не, това не ме грее много много. Няма аз да го карам. Въпросът е повече до това кое е най-здраво - от бензиновите. Чувам, че 1.8 е с вариатор бил 133 коня. Задължителен бензин и задължително с 5 врати. Това търся в общи линии, но, май май ще се оглеждам за по малък мотор... Днес гледах един селеспиид, ама беше многооо изтормозен, пък за 5к пари..
                        На мен също стилото на визия адски ми допада, направо си ми харесва много да си призная. Имам един познат със стило абарт - 170 коня е май. Много готино, но това много харчи. Казаха ми и да търся евро 3 мотор, защото газовите на евро 4 били по 1000 пари
                        Че те всички селета са 2.4 и са Абарт,независимо с колко врати са и харчат много.Щом искаш по малък мотор,насочи се към 1.2 16 в,хубав и здрав Файър мотор.
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Че те всички селета са 2.4 и са Абарт,независимо с колко врати са и харчат много.Щом искаш по малък мотор,насочи се към 1.2 16 в,хубав и здрав Файър мотор.
                          Това на моя познат не е селеспиид. Това, което гледах беше селеспиид, но не обърнах внимание какъв мотор е. Толкова бързо избягах от него....

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Aко намериш някое родено по ВИН 2005г. става, иначе тия дараци от 2001 и 2002ра - директно ги пропускай.
                            От бензиновите мотори - или 1.4 или 1.8
                            ex - 147 16v multijet

Comment

не карай колата си като чужда булка

Здравейте , сефте отговарям на форум теми . Мойто стило е дизел но и преди имах такава ( форд орион ) , така че вече нямам предубеждения за горивото ( щото почнах от москвич 408 ) . Успяхме с жена ми да намерим що годе запазено - откъм окачване и двигател - стило 115 кс . Тя го хареса на външен вид , а аз огледах "червата" му , поне доколкото можах . Доволни сме . Само сега когато ще слагам летните гуми имам въпрос - Чувам скрибуцане при спиране от предно дясно колело , та някой имал ли е подобно събитие и ако може лека подсказка дали са накладки или дисковете , иначе не запъва при еъртене с ръка ?

Comment

Working...
                              X