Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой във форума да отбира нещо от хладилници :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой във форума да отбира нещо от хладилници :)

Интересуваше ме нещо повече за моделите на Liebherr, ясно е че имат прозиводство в БГ, но тези, които са народно производство си личат от километри .

Та ако някой е наясно може да драсне едно мнение за този модел:

http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =45&f=3694

http://www.liebherr.com/hg/en/83091_83092.asp

предимства:
    2 терморегулатора
    "No Frost" система на фризерa
    INOX
    Alfa Romeo 155 1.8TS
    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Re: Някой във форума да отбира нещо от хладилници

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
    но тези, които са народно производство си личат от километри .
    Всички Либхер по магазините се правят в Пловдив. В този смисъл не-народно производство на нашия пазар няма.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

И защо тогава на някои пишат, че са немски - конкретно модела за, който питам?

А тези, които пишат, че са БГ производство наистина има разлика в качеството - просто си личи или това си идва и от разликата в цената?
      Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

Аз бих ти препоръчал някой от тези двата -

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09020992
        http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09013045

Много съм доволен от тях (АЕГ), специалисти по хладилна техника също са ми ги препоръчвали, по принцип фирмата е една от най-добрите (да не кажа най-добрата защото сигурно някой ще ме обори).
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Тези ги няма във Варна.
          Има само едно AEG-ELECTROLUX за към 2000лв
          Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

Първоначално публикувано от Max
            Аз бих ти препоръчал някой от тези двата -

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09020992
            http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09013045

Много съм доволен от тях (АЕГ), специалисти по хладилна техника също са ми ги препоръчвали, по принцип фирмата е една от най-добрите (да не кажа най-добрата защото сигурно някой ще ме обори).
            Колега, на младини съм се занимавал с ремонт на автоматични перални и доста АЕГ-та са ми минали през ръцете. Тогавашните машини наистина си бяха вечни. Говоря за цялата гама на производството. за съжаление, АЕГ фалираха, ако не се лъжа преди няколко години, и сега забелязвам, че производството на тази Немска 'емблема за качество' е поверено в китайски ръце. Е няма как да няма човек едно на ум
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Аз и от новите имам отлични впечатления, което не мога да кажа за други популярни марки. Щом колегата е решил нека бъде Либхер, а дали е произведен у нас или не - не е толкова важно стига сглобката да е качествена. По въпроса с това, какво пише, има още много примери за стоки на които пише една страна на произход, а всъщност истината е съвсем друга, но това е дълга тема.

П.П.: trustworthy, то кое вече не е в китайски ръце
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Относно AEG - именно такъв е старият хладилник, който ще бъде заменен и още си работи - наистина е железен, защото е много стар, а проблеми аз не помня да е правил. А за новите им продукти - еми аз имам пример вкъщи - пералня AEG на няма и половин година и дисплеят й вече половината не се виждаше, а това е продукт за 1000лв
                Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

Относно AEG - именно такъв е старият хладилник, който ще бъде заменен и още си работи - наистина е железен, защото е много стар, а проблеми аз не помня да е правил. А за новите им продукти - еми аз имам пример вкъщи - пералня AEG на няма и половин година и дисплеят й вече половината не се виждаше, а това е продукт за 1000лв
                  За пералните си имаме наша, италианска марка - Candy!
                  Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

На майка ми бяхме взели едно АЕГ, което беше секънд хенд преди 10 години. ккаво да ти кажа - всичко е механика, казанът е от НЕРЪЖДАВЕЙКА, има 4 амортесьора и е просто мега-сглобка. Никакви поблеми вече 10 години, освен един сменен маркуч на ваничката за прах. Това при новите го няма, а и електронните програматори...Аз АЕГ съм ги отсвирил вече като марка. Перялня си взех Електролукс втора година без оплаквания, а е бъкана с електроника, със сушилня е и жената я използва през ден
                    _______
                    146 JTD - ex

Comment

м, добра тема
                      на мен ми предстои да си купувам хладилник и като знам как си купих кола, сигурно ще взема първия който видя и то ако може да е по път за работа
                      както от коли, така и от хладилници, печки и перални нищо не разбирам, така че определено ще се консултирам с вашите постове преди това
                      проблемът е, че мястото където ще бъде хладилника е ограничено откъм височина, трябва да е някой по-нисичък /има един шкаф отгоре, пък и по-лесно ще го стигам :P / и все пак да има и камера
                      any ideas?
                      Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
                        ...проблемът е, че мястото където ще бъде хладилника е ограничено откъм височина, трябва да е някой по-нисичък /има един шкаф отгоре, пък и по-лесно ще го стигам :P / и все пак да има и камера
                        any ideas?
                        Ako може да измериш тая височина, би си улеснила живота доста, а и няма да се налага да се гадае
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

/ и все пак да има и камера
                          any ideas?
                          камера ??? иии ексибиционистка а да предава директно на веб?
                          има на AXIS едни ....
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                            ...проблемът е, че мястото където ще бъде хладилника е ограничено откъм височина, трябва да е някой по-нисичък /има един шкаф отгоре, пък и по-лесно ще го стигам :P / и все пак да има и камера
                            any ideas?
                            Ako може да измериш тая височина, би си улеснила живота доста, а и няма да се налага да се гадае
                            148см
                            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                              / и все пак да има и камера
                              any ideas?
                              камера ??? иии ексибиционистка а да предава директно на веб?
                              има на AXIS едни ....
                              Да вземеш да си почиваш повече, че много ИТ-тхинкинг си развил Момичето лед иска да си има целогодишно, бе
                              _______
                              146 JTD - ex

Comment

Working...
                              X