Известие

Collapse
No announcement yet.

Измамници

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Измамници

Иде реч за онези "братовчеди" дето се обаждат по телефона с яки оферти.
    Ето ви линка:
    http://www.mitsubishibg.com/forum/index ... topic=2205
    Crosswagon, 156 1.8 TS, +359 892 484 482

Те и други мизерии правят - с роднина от чужбина или от друг град, който е закъсал я с колата, я някаква катастрофа има. Мизерници!
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

А ето и друг подобен номер (цитат от чат с мой познат):
      ... на една моя позната звъннали на майка и...
      тя се объркала с някакъв роднина Мито. Та Мито и поискал да купи ваучер за 30 лева и да му каже номера щото бил на бензиностанция. Тя му курила за 100лв. и му казала цифрите. Оказало се че Мито въобще не е звънял и така е подарила 100 кинта...
      Crosswagon, 156 1.8 TS, +359 892 484 482

Comment

http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... highlight=
        -Аз си мисля нещо, мисля си .
        -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
        Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

направо ме разбихте, не бях чувала до сега за такива работи. Ама щом има балъци......... Та в тоя форума на Форд някакъв 2 пъти се бил вързал............ не е истина!
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Малеее сега слушам разговорите на онзи пич дето уж се прави на излъган. Ееее голям артист.
            А този "измамника" е баси и тапира нещастен. Толкова е прост че не е истина.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Мен веднъж един ми се обади да търси баща ми - роднина бил. Като разбра,че вече живее другаде и почна да ме обработва. Четете и се смейте сега на офертата. А тя е следната: да сме направили партия да купуваме някакви лагери от Плевен и да ги продаваме на Нефтохима в Бургас,...щото те в Нефтохима трева пасат . Абсолютна тъпотия! Но аз тогава още не знаех,че съществува такава мафия и то в толкова голям мащаб...иначе можеше да му предложа да се видим някакси и да му направим изненада...мамка им копелета!
              Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Тоя номер е доста стар. Правиха го и го правят с какво ли не- лагери, асфалтова хартия, филтри...Тъпото е, че в полицията знаят за тия мошеничества и нищо не могат да направят. Все още в България не е много трудно да си на "ръба" на закона и да прецакваш хората.
                (Обаче, тоя пич ме кефи. Направо му завиждам за хладнокръвието и съобразителността.)
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Прост, найвен и лаком народ колкото щеш. Затова прокопсват такива мизерници
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Елеее,само да ми се обади некой мангал от тия,ама така ше го обработя,ше го прекарам в покрайнините на Благоевград към рибарниците некъде и просто нема акъл толко да осмисли колко бой го чака.Ще лети от белополските скали у Струма!!
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Преди 2 месеца звънят у дома-татко ми на тел.ония-"зрасти позна ли ме", татко -не ,ония -"ами сети се де от каде имаш приятели",татко- отвсякъде софия ,пловдив, ония веднага" а пловдив ,кой от пловдив", татко-ами Гелето ,ония -"е аз съм Гелето"татко ми -е айде щом си Гелето чао -а те се виждат редовно -Гелето си идва често в Сандански. Таман си говорим да предупредим старите на долния етаж и майка ми вика -ами вчера звъняха и там. Дедо ми като казал ,че няма пари и "бртовчед му от Пловдив веднага затворил.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                        Преди 2 месеца звънят у дома-татко ми на тел.ония-"зрасти позна ли ме", татко -не ,ония -"ами сети се де от каде имаш приятели",татко- отвсякъде софия ,пловдив, ония веднага" а пловдив ,кой от пловдив", татко-ами Гелето ,ония -"е аз съм Гелето"татко ми -е айде щом си Гелето чао -а те се виждат редовно -Гелето си идва често в Сандански. Таман си говорим да предупредим старите на долния етаж и майка ми вика -ами вчера звъняха и там. Дедо ми като казал ,че няма пари и "бртовчед му от Пловдив веднага затворил.
                        Добре си се сетил,в момента опипват почвата в района на Сандански и Петрич,аз лично познавам двама изгорели,които се имат за много нещо,а са пълни балки
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                        X