If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А ето и друг подобен номер (цитат от чат с мой познат):
... на една моя позната звъннали на майка и...
тя се объркала с някакъв роднина Мито. Та Мито и поискал да купи ваучер за 30 лева и да му каже номера щото бил на бензиностанция. Тя му курила за 100лв. и му казала цифрите. Оказало се че Мито въобще не е звънял и така е подарила 100 кинта...
направо ме разбихте, не бях чувала до сега за такива работи. Ама щом има балъци......... Та в тоя форума на Форд някакъв 2 пъти се бил вързал............ не е истина!
Малеее сега слушам разговорите на онзи пич дето уж се прави на излъган. Ееее голям артист.
А този "измамника" е баси и тапира нещастен. Толкова е прост че не е истина.
Мен веднъж един ми се обади да търси баща ми - роднина бил. Като разбра,че вече живее другаде и почна да ме обработва. Четете и се смейте сега на офертата. А тя е следната: да сме направили партия да купуваме някакви лагери от Плевен и да ги продаваме на Нефтохима в Бургас,...щото те в Нефтохима трева пасат . Абсолютна тъпотия! Но аз тогава още не знаех,че съществува такава мафия и то в толкова голям мащаб...иначе можеше да му предложа да се видим някакси и да му направим изненада...мамка им копелета!
Тоя номер е доста стар. Правиха го и го правят с какво ли не- лагери, асфалтова хартия, филтри...Тъпото е, че в полицията знаят за тия мошеничества и нищо не могат да направят. Все още в България не е много трудно да си на "ръба" на закона и да прецакваш хората.
(Обаче, тоя пич ме кефи. Направо му завиждам за хладнокръвието и съобразителността.)
Елеее,само да ми се обади некой мангал от тия,ама така ше го обработя,ше го прекарам в покрайнините на Благоевград към рибарниците некъде и просто нема акъл толко да осмисли колко бой го чака.Ще лети от белополските скали у Струма!!
Преди 2 месеца звънят у дома-татко ми на тел.ония-"зрасти позна ли ме", татко -не ,ония -"ами сети се де от каде имаш приятели",татко- отвсякъде софия ,пловдив, ония веднага" а пловдив ,кой от пловдив", татко-ами Гелето ,ония -"е аз съм Гелето"татко ми -е айде щом си Гелето чао -а те се виждат редовно -Гелето си идва често в Сандански. Таман си говорим да предупредим старите на долния етаж и майка ми вика -ами вчера звъняха и там. Дедо ми като казал ,че няма пари и "бртовчед му от Пловдив веднага затворил.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Преди 2 месеца звънят у дома-татко ми на тел.ония-"зрасти позна ли ме", татко -не ,ония -"ами сети се де от каде имаш приятели",татко- отвсякъде софия ,пловдив, ония веднага" а пловдив ,кой от пловдив", татко-ами Гелето ,ония -"е аз съм Гелето"татко ми -е айде щом си Гелето чао -а те се виждат редовно -Гелето си идва често в Сандански. Таман си говорим да предупредим старите на долния етаж и майка ми вика -ами вчера звъняха и там. Дедо ми като казал ,че няма пари и "бртовчед му от Пловдив веднага затворил.
Добре си се сетил,в момента опипват почвата в района на Сандански и Петрич,аз лично познавам двама изгорели,които се имат за много нещо,а са пълни балки
Comment