If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябва ми спешно серзив за подобно чудо...че ще ме утрепе жената вече
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
От къде да знам какво му е....може и нов, ама си иска този...дайте адрес на някъв сервиз
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
От къде да знам какво му е....може и нов, ама си иска този...дайте адрес на някъв сервиз
отиваш в магазина и зимаш същия
питам те кво му е щото понякога ремонта на сушуари едно че е много скъп може и да е уеко опасен[/quote:277ky4mk]
Може и така да направя...ще се разходя до технополис
sigpic
можеш да се обадиш на някой от сервизните телефони на технополис http://www.technopolis.bg/service.php
те обикновено ремонтират стоки, закупени от тях
или в официалния сервиз на марката сешоар
иначе и аз гласувам за нов
със сигурност няма да ти го откаже
Ако е заминал нагревателя или моторчето по-добре нов! Като пари едно и също, но в единия случай имаш новичък.
После дай стария да го види техник и да ти каже става или не.
P.S. Може и на мен да го метнеш да го видя... В техникум Киров ми викаха Вальо Късото..
-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Трябва ми спешно серзив за подобно чудо...че ще ме утрепе жената вече
Купи и професионален за около 80 лв. и си решаваш проблема с години наред
От къде и какъв....ще ходиме с теб, ти нали имаш и разни карти.
sigpic
Значи в Техномаркета на Цариградско преди Горубляне има Philips с йонизатор и керамични накрайници на дифузера - цената е под 90 лв. Предполагам че навсякъде имат модели с подобни параметри. Инак хубави сешоари има и за по 50 лв.
Относно сервиз (инфото е от колега) - "бг-сервиз" били добри, обаче не си вдигали телефона с дни... та ако можеш да чакаш...
Значи в Техномаркета на Цариградско преди Горубляне има Philips с йонизатор и керамични накрайници на дифузера - цената е под 90 лв. Предполагам че навсякъде имат модели с подобни параметри. Инак хубави сешоари има и за по 50 лв.
Относно сервиз (инфото е от колега) - "бг-сервиз" били добри, обаче не си вдигали телефона с дни... та ако можеш да чакаш...
Не може да чакаме....
Тогава въпроса е Филипс или Ровента или там каквото се води....я дамите да напишат компетентно мнение.
sigpic
Тогава въпроса е Филипс или Ровента или там каквото се води....я дамите да напишат компетентно мнение.
Аз имам и Филипс и Ровента и сега си купих нов Ремингтън
От Филипса най- не съм доволна. Ровентата ми е сешуар с приставка за изправяне и върши много добра работа, щом успява да изправи и мойте пружинки. Другия пък е с дифузер. Значи то не е само до марка а зависи и за каква коса е /сложни сме /. Гледай по-голяма мощност и йонизатора вече е добра опция. Моя най-нов е и с 3метра кабел, което се оказа много функционално, включвам си го някъде и мога да си обикалям.
Аз и други марки мога да ти изрекламирам от опит, но по-добре да се чудиш само между две
Аз съм за Ровента.
sigpic
Comment