If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да в зависимост от модела има фабрични ромове или сготвени такива.
Но на по-малко от 512 РАМ Андроид 4 е беля... на 512 трябва окастряне, работи добре на 768 и нагоре.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Така де, дай модела, пък и би трябвало да ти покзава до какъв Андроид можеш да ъпгрейднеш . Моето LG O2X от 2.3 си качи 4.04 без никакъв проблем, с 500 MB рам, и работи доста по-бързо отпреди. И изглежда доста по-добре. Така че трябва да се види...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Има официален ъпдейт до версия 2.3, а ако искаш от 4 на горе ще трябва да сложиш неофициален ром, като последното не те съветвам да го правиш... с 800mhz процесор и 278MB рам не е за новите версии. Качи си официалния 2.3 и си го ползвай с кеф.
Има официален ъпдейт до версия 2.3, а ако искаш от 4 на горе ще трябва да сложиш неофициален ром, като последното не те съветвам да го правиш... с 800mhz процесор и 278MB рам не е за новите версии. Качи си официалния 2.3 и си го ползвай с кеф.
Toва, а и на неофициалните, колкото и да ги хвалят някои любители - я не им работи GPS-а, я нещо друго.
И аз имам последната версия откакто излезе, но не бих казал, че ме впечатли с нещо, между другото дъщеря ми си свали някакво приложение от маркета, което след два дни изпрати рекламни съобщения до целия и телефонен указател, което струваше 10- 15 лева, така, че четете до какво има достъп всяко приложение, което мислите да свалите
На 278 рам 4 не бих сложил дори да имаше официална.
А за правата, четете и мислете... дали изобщо им трябват такива за да работят, ако не сте сигурни по-добре не инсталирайте без да прочетете обширно отзивите.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment