Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой може да ми напълни спрей с акрилна боя по RAL каталог?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой може да ми напълни спрей с акрилна боя по RAL каталог?

Здравейте!

Дайте идеи кой може да ми напълни спрей с акрилна боя по RAL каталог? Взех си най-накрая макет за сглобяване и искам да го направя ПЕРФЕКТЕН! Нямам аерограф, но мисля че и спрея ще свърши работа, стига да успея да намеря подходящия цвят. Намерих на едно място, но хората предлагат само големи спрейове и цената не ме устройва. С подобен спрей ще напръскам поне сто Ferrari-та А случайно ако има някой колега с аерограф или бояджийска техника и куп идеи, който може да ми помогне ще съм безкрайно благодарен! Никога не съм боядисвал пластмаса и не знам каква е най-добрата техника. Има ли грундове под формата на спрей?

Зависи колко голям спрей ти трябва. Надали някой ще се навие да се занимава за 50 грама например. Иначе срещу кат в дървеница един спрей е около 20 лева.
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re: Кой може да ми напълни спрей с акрилна боя по RAL катало

Първоначално публикувано от Sraaaaa
      Здравейте!

Дайте идеи кой може да ми напълни спрей с акрилна боя по RAL каталог? Взех си най-накрая макет за сглобяване и искам да го направя ПЕРФЕКТЕН! Нямам аерограф, но мисля че и спрея ще свърши работа, стига да успея да намеря подходящия цвят. Намерих на едно място, но хората предлагат само големи спрейове и цената не ме устройва. С подобен спрей ще напръскам поне сто Ferrari-та А случайно ако има някой колега с аерограф или бояджийска техника и куп идеи, който може да ми помогне ще съм безкрайно благодарен! Никога не съм боядисвал пластмаса и не знам каква е най-добрата техника. Има ли грундове под формата на спрей?
      Рок енд Рол сервиз ул. Симеоновско шосе мисля че беше 34
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

20лв явно е закон божи Много пари.... Ако се намерят още желаещи моделисти може да си направим един общ спрей "Ferrari" и да поделим разходите по боята

Comment

Working...
        X