масо е също много хубав обков. няма проблеми с него.
Известие
Collapse
No announcement yet.
съвет при избор на pvc дограма
Collapse
X
-
Ние сме с профил Инотик и обков сигения и върши работа. Важно е също как са лепили профилите и как е извършен монтажа. И най-скъпата дограма изпълнена некачествено е капут. Другаде сме с трокал, и там върши работа и няма проблеми. Имаме в една стая алуминиева дограма, е това е пълен боклук. Зимата може да замръзнеш до нея, а обкова е пластмасов и духа от прозорците все едно няма уплътнение.Last edited by Doomguy; d.m.y г., 10:34.
Comment
-
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщениеобков лементи върши ли работа.иначе вече имам добра оферта за рехау с обков сигения и май щее товаРехау със Сигения е приемлив вариант. Много е важно профилът да не е от най-евтините, щото след 1 година ще пожълтее и ще почне да се нацепва
За обковът е ясно, че трябва да е качество!
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
-
Може би не е уместно в тази тема, но PVC дограмата е със съмнителна издръжливост - според мен ще папази качествата си и вида не повече от 10г., а все пак дограма не се сменя всеки ден.
Най-добре е дървена със стъклопакет - боите са на водна основа, а вида им няма нужда от коментар, защото е неоспорим.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщениеобков лементи върши ли работа.иначе вече имам добра оферта за рехау с обков сигения и май щее товаALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
Comment