И когато ги осъди или от застраховката ще му дадат някоя мизерна сумичка и ще се чуди какво да я прави.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Полицейски паяк потроши Алфа Ромео в Пловдив
Collapse
X
-
Няма голям град които да няма проблем със паркирането ама според мен са и малко градовете където има изградени паркинзи близо до централните части на града където хората да си паркират.Във Пловдив поне няма такова нещо.Моето лично мнение е без значение дали са ти счупили колата както е във клипа или не,че това е незаконно,аз лично за мен си го третирам като кражба,следователно и до ден днешен смятам че тия паяци са незаконни.Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 15:23.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Има случаи в които паяците са полезни. Тогава, когато паркиран автомобил пречи на движението, на пешеходците, на живущите в близост......
Но в 99% от случаите паякът вдига коли с една единствена цел - да се събират едни пари.
Това се нарича узаконена престъпна дейност.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИма случаи в които паяците са полезни. Тогава, когато паркиран автомобил пречи на движението, на пешеходците, на живущите в близост......
Но в 99% от случаите паякът вдига коли с една единствена цел - да се събират едни пари.
Това се нарича узаконена престъпна дейност.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ когато ги осъди или от застраховката ще му дадат някоя мизерна сумичка и ще се чуди какво да я прави.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКогато паркираш неправилно, вината си е твоя.
Пречиш на движението на автомобили или пешеходци и си носиш последствията.Как може да разсъждаваш толкова плоско и елементарно? Къде в закона пише, че могат да ти строшат колата, понеже си паркирал неправилно? Иначе бъдете сигурни, че застрахователите ще пуснат един регресен иск срещу пловдивските паркинги и гаражи и ще ги осъдят за щетата която са платили. Обаче понеже живеем в смотана държава, сумите ще са пренебрежимо малки и всичко ще си остане по старому. Аз в Испания за 2 години не съм видял един паяк в Мадрид. Там те вдигат само ако си спрял в средата на кръстовището. Иначе ти напраскват една такава хубава глобичка, че няма кво да се занимават да ти я вдигат
И не съм виждал фрапантни случаи с идиотски паркирания като в БеГе. Ама там всички са равни. И глобата няма как да не си я платиш. А тук едни са по-равни от други.
Колкото за гражданската, всяка година я надуват и не знам каква е целта, освен да изпият последните капки кръв на хората...Last edited by ivo_red; d.m.y г., 01:36.(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
Comment