Известие

Collapse
No announcement yet.

Големите Българи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Големите Българи

http://tv7.bg/terminal7/pusnete-voda...le/?id=9718144

Героите на филма са наследници на Големите Българи.Този с капелата е Републикански Шампион по колоездене и участник на Олимпиадата в Мюнхен един от най -великите колоездачи на България.Казва се Стефан Кирев и е дядо на Нено Калъчев и мой чичо.Като състезател е късал верига на професионален бегач при старт от място и то не защото веригата е била калпава,като нямам смелоста да напиша за отличията му за да не забравя за някой от тях.

Темата я пускам с цел не да се възгордявам от постиженията на един мой роднина а защото повече от всякога имаме нужда да си спомним че България колкото и да е малка все пак си имаме своите Големи Българи

пп:Ще се радвам всеки който чрез видео,снимки или нещо друго ,да ни запознае с такива негови роднини или приятели

Тъщата е братовчедка с Веселин Топалов
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Румба,може би предаването щеше да е по-хубаво без този лигав,фъфлещ,мазен,долен,изакан,политико олигофреничен плазмодий дилов.

И аз мога да попиша...ама за съжаление на са българи...иначе хубавичка тема си започнал

П.П абе има и българи,ама да не се разкриваме сега кои на кои е рода
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Темата е добра, но не е там работата.Който търси намира, е казано в Евангелието.Това не е стока за рекламиране, а възпитание и самосъзнание, което пък по ТВ трудно се гради.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          Тъщата е братовчедка с Веселин Топалов
          Хахахах братчето ми ,темата е за Големите Българи а не за техните тъщи.

Нема да ти казвам на този човек коя му е тъщата или че една Голяма БГ певица(ма не фолк) му е племенница.

Comment

Страхотна тема, Румба. Винаги е хубаво човек да научи нещо добро за страната си, с което може да се гордее.
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

ето не ми е роднина но сме приятели представям Коце Босия от Сепарева Баня,такава коза нема у целио свет,охрана е на природен парк Рила в момента,пребяга бос Рила през гората и чукарите бос 100 КМ,изпил е 8 сока и е изял няколко шоколада,мене като ме види аз си го знам и ми вика-я много обичам да едем благо...не се сещам за животно или човек дето ще му избяга...гледайте снимките надолу са 9 страници

http://www.netinfo.bg/photo/2005.01....ss/index_9.htm

Comment

Пра-пра дядо ми е Каратанас Кочана!
                Набарал онбашията на Гьоешевското кале, че изнасилва някаква жена. След боя го турил наопаки на коня му, с вързани под корема му ръце. Свалил му потурите и му набил един кочан с царевица с задника.
                Кадията отсъдил:
                -Пусни му , челеби коня на воля!
                Онбашията умрял в ужасни мъки!
                Тоя същият после станал мъж на Румяна воевода.
                Аз съм от потеклото на първата му жена и за това съм Атанасов.
                Малкият му син приема прякора кочана и от там идва името на Кочановия род!
                Някой ако има такава фамилия да не се срамува, а да знае своя род и език. Да знае , че е потомък на корав българин и дивна жена. Румяна воевода.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Тази нощ едно момче от Хасково се показа точно като такъв ГОЛЯМ БЪЛГАРИН.БРАВО НА ГРИГОР ДИМИТРОВ!!!Да накараш цялата публика в Мадрид да скандира името ти и то срещу световния №1 и за капак да го смачкаш показно е по силите на много малко хора.Заради такива моменти , каквито ни достави тоя момък си заслужава и ние да се чувстваме нормални и щастливи хора.Още веднъж: Браво Григоре и продължавай напред и нагоре!!!
                  Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                    Тази нощ едно момче от Хасково се показа точно като такъв ГОЛЯМ БЪЛГАРИН.БРАВО НА ГРИГОР ДИМИТРОВ!!!Да накараш цялата публика в Мадрид да скандира името ти и то срещу световния №1 и за капак да го смачкаш показно е по силите на много малко хора.Заради такива моменти , каквито ни достави тоя момък си заслужава и ние да се чувстваме нормални и щастливи хора.Още веднъж: Браво Григоре и продължавай напред и нагоре!!!
                    При това с не лека контузия от края на втория сет
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ето тук информация за нетолкова известни българи, които са защитавали отечеството и националността си:
                      http://lubomir33.blog.bg/history/201...i-geroi.626416
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Working...
                      X