Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ САС >>>>>

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПРОБЛЕМ САС >>>>>

Колеги Аре да ви помоля за малко помощ!Парво да кя че сам тарсил еи в Hardware.bg отговор на моя вапрос но не открикс нищо! Та сега някои които разбира от ТВ тунери да ми помогне !Вапроса ми някои знае ли как се наглася Tv tuner GIGABYTE модела е GT-PTV-TAF-RH значи сварзакс го кам кабелната но имам само звук на ПАрва и БТВ на другите канали сам само с картина без звук Тука стана малко като пти този лаф с звука и картината но така е кво да се прави !Някои ако знае от каде му cе правят настроиките на звука ,че вече не се издаржа
    AMD&ATI Любимите марки на един Маняк на Игри !!

Alfa_Romeo 155 1.8 8v

hardwarebg.com предполагам искаш да кажеш На другия има ... сега само усер и парола и няма нищо общо с нас

Проблема като цяло е малко по-общ:

4-те ефирни телевизии са на нестандартна за европа и света честота на звука. И това си е от ... не знам, ама май не съм бил роден тогава

Проблема не е в самия тунер, а в софтуер-а. Но 90% от софтуер-а на новите тунери няма настройки за всеки един канал, както имаха софтуерите от преди 3-4 години. Сега в повечето случай се дава само каква страна си и то по това определя на каква система /PAL/Secam/NTSC/ да търси.

За момента само с програми от софрта на крисТВ се е постигало пълното щастие, защото там можеш да настройваш всеки канал на каква система да бъде.

----------------------------------------

Пиша горните редове малко наизуст - не си казал с каква програма си и т.н. , но предполагам че това е проблема.
    2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
    GSM: 0888 520 600

Comment

Working...
    X