Известие

Collapse
No announcement yet.

Великден

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Великден

Христос возкресе!

Днес е Великден - най-големият празник за всички християни, празник на всички празници. Смята се, че възкресението на Исус Христос е най-великото събитие в историята на човешкия род. Честит празник!
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Во истина возкресе
    (чаках някой да пусне тема )
    Last edited by fred; d.m.y г., 10:29.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Во истина возкресе.
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Во истина возкресе!!!!

Пачо довечера ние ще въскръснем ли бре?????
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Воистина воскресе.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
              Во истина возкресе!!!!

Пачо довечера ние ще въскръснем ли бре?????
              Не разваляй темата....пияниците не възкръстват....те се мумифицират....
              п.п. Аз не се смятам за вярващ.....за мен са вярвщи тези който всяка неделя са на църква....а не като мен само на празник, и когато съм на зор да се моля на Господ!
              Да...ходих на църква(манастира м/у Младост-2 и Дървеница....но бях разачорован....аз дето почти пия но стоп бях трезвен....а имаше толкова неедекватни хора, дето незнаят за какво иде на реч.......аз, попа и няколко баби тръгнахме след 12ч. да обикаляме параклиса....доста народ не знаееше за какво иде на реч......да не говоря за едни пияндури дето се заядоха с един негър....все едно няма право да е християнин.....Срам ме е.....за каква Вяра говорим, но както и да е.....
              ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички праведни!
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Не разваляй темата....пияниците не възкръстват....те се мумифицират....
                п.п. Аз не се смятам за вярващ.....за мен са вярвщи тези който всяка неделя са на църква....а не като мен само на празник, и когато съм на зор да се моля на Господ!
                Да...ходих на църква(манастира м/у Младост-2 и Дървеница....но бях разачорован....аз дето почти пия но стоп бях трезвен....а имаше толкова неедекватни хора, дето незнаят за какво иде на реч.......аз, попа и няколко баби тръгнахме след 12ч. да обикаляме параклиса....доста народ не знаееше за какво иде на реч......да не говоря за едни пияндури дето се заядоха с един негър....все едно няма право да е християнин.....Срам ме е.....за каква Вяра говорим, но както и да е.....
                ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички праведни!
                Няма праведни, всички сме грешни.
                Тези, за които говориш се наричат въцърковени православни християни.
                Ти като знаеш какво да правиш показвай и на другите.
                Само да вметна към автора, че е допуснал правописна грешка при изписването на поздрава. Напиши го на български, просто Христос възкръсна.
                Също така, до колкото знам вчера великден празнуваха православните християни.

Наистина възкръсна.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Воистина Возкресе !

---------- Post added at 08:23 ---------- Previous post was at 08:20 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Няма праведни, всички сме грешни.
                  Тези, за които говориш се наричат въцърковени православни християни.
                  Ти като знаеш какво да правиш показвай и на другите.
                  Само да вметна към автора, че е допуснал правописна грешка при изписването на поздрава. Напиши го на български, просто Христос възкръсна.

Наистина възкръсна.

Сусе, правилно го е написал... това е на църковно български, езика на който се отслужва в църквата... и тъй като е църковен празник, това дето ти си написал - просто си звучи нелепо.
                  bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Прието е да се нарича църковно- славянски.

Comment

Воистина воскресе!

---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:33 ----------

Воистина воскресе!

Наистина възкръсна.

"Воистина" не означава "наистина"!
                      Last edited by BLUE1; d.m.y г., 08:39.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

...

Наистина възкръсна.
                        Благодаря, прав си. Но ако сега го променя, твоя пост ще стане безсмислен, така че ще оставя така
                        Понеже съм свикнал така да го чувам, затова и съм го написал така, а не на съвременен български. А така и ти можеш да влезеш в основната си роля...

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                        Воистина Возкресе !
                        Сусе, правилно го е написал... това е на църковно български, езика на който се отслужва в църквата... и тъй като е църковен празник, това дето ти си написал - просто си звучи нелепо.
                        Той има пред вид, че вместо "с" съм написал "з".
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

А другаря Ал.Лилов отговаря пък- Знам, докладваха ми (и аз със З съм го писал)
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            Прието е да се нарича църковно- славянски.

Така е но до колко е правилно... за това писахме доста с адаша - кайо 156 в друга тема за лъжите в българската история...

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение

Той има пред вид, че вместо "с" съм написал "з".

А, нали не си помисли че ще минеш само с "воистина воскресе" от Сусето ?!?
                            bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                              Така е но до колко е правилно... за това писахме доста с адаша - кайо 156 в друга тема за лъжите в българската история...
                              всичко опира до политика, един руснак скоро се дивеше, че имаме като техните букви и така и не успях да го убедя, че всъщност те са ги взели от нас...

Comment

Working...
                              X