Известие

Collapse
No announcement yet.

Великден

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Как е възможно един невменяем да се самоанализира, бе мой?
    По-добре да се занимава със себе си, отколкото да скача по нервите на другите.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Я гледай Суска....как се зайграл по Велигден......а по време на рождеството си трае....сещате се защо)))
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Мен това много ме подразни, а човека си беше съвсем спокоен и убеден в правото си, радваше се, че може да чете, че разбира горе долу, досега не беше идвал в България и не знаеше почти нищо за нас. Странно ми беше и че никой от колегите ми не го разбираше.
        Ами то това са му тъпкали в главата, какво друго да мисли.Аз като бях ученик знаех, че руснаците са измислили, каквото се сетиш, но по някаква причина, друг западняк (естествено след тях) е приет за такъв...
        А ние сигурно сме произлезли също от руснаците
        Last edited by fred; d.m.y г., 21:09.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Да, все ги пишеха все едно са направили откритията в една и съща минута, аз все още не знам къде е истината. Наскоро четох че някакви италианци са направили първия боен полет и са хвърляли гранати, а всички ние знаем, че са били българи. Къде е истината?
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
            ....А, нали не си помисли че ще минеш само с "воистина воскресе" от Сусето ?!?
            Напротив, даже чаках да видя каква ще е поредната магария.

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Можеш съвсем спокойно да кажеш "Христос възкръсна", както и да отговориш "Наистина възкръсна".
            Не е важен правописа или правоговора, а отношението на хората и почитта, която отдават. Ако ще да го изломотиш и на японски, ако отсрещния те разбира, това е достатъчно. А тука, независимо кой как го казва и отговаря, все пак се разбираме всички.

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Ами то това са му тъпкали в главата, какво друго да мисли.Аз като бях ученик знаех, че руснаците са измислили, каквото се сетиш, но по някаква причина, друг западняк (естествено след тях) е приет за такъв...
            А ние сигурно сме произлезли също от руснаците
            А това и на мен винаги ми е беше чудно едно време. Как Маркони и Попов изобретили радиото едновременно. Или пък Едисон и Яблочков ел. крушката... Мистерии разни.
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Абе как, те руснаците са измислили всичко, ама на....само македонците са по велики от тях
              Last edited by fred; d.m.y г., 19:54.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Working...
              X