Известие

Collapse
No announcement yet.

нормално ли е питам

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Kолеги, вие да нямате притеснение с размера та питате?!?!?
    sigpic
    Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Първоначално публикувано от koolio
      Ма тя има предвид стига да е голям .
      Точно така!Благодаря ти за пояснението Колкото повече,толкова повече...женска лакомия :P
      Ако трябва да съм сериозна-Да,има значение Не само заради самият размер, а и защото жената е настроена, че щом е по голям - по голямо удоволствие. Още нещо- мъжа знае това и е уверен в себе си, не се притеснява, не си мисли "ся тая като види къф е и ще фане гората...(щото аз бих си заминала)..." и т.н не ми се задълбава ....
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
        Ма тя има предвид стига да е голям .
        Точно така!Благодаря ти за пояснението Колкото повече,толкова повече...женска лакомия :P
        Ако трябва да съм сериозна-Да,има значение Не само заради самият размер, а и защото жената е настроена, че щом е по голям - по голямо удоволствие. Още нещо- мъжа знае това и е уверен в себе си, не се притеснява, не си мисли "ся тая като види къф е и ще фане гората...(щото аз бих си заминала)..." и т.н не ми се задълбава ....
        Мен пък са ми казвали, че по-важно е КПД-то .
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Мен пък са ми казвали, че по-важно е КПД-то .
          Това как ще се представи,зависи 90% от жената
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Бе има нещо вярно в това но който си го може си го може
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Lucky
              Бе има нещо вярно в това но който си го може си го може

Можачиииииии, да не ви дадем по една дъска, а за редовните може и с дупка
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

еми незнам ама все още съм на 15 март месец правя 16 и незнам що но много готини каки ме заглеждат и много им се кефя гледат ме гледат ме аз ги погледна и онея обръщат глава ама какво да ви кажа срамежливи какички има
                Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
                Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
                Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Викииии, недей много да придиряш, че гледай какво става:

След 15 години варненки ще си внасят мъже

Има реална опасност след петнадесетина години варненки да си внасят мъже, съобщи вчера БГНЕС. Морската столица вече е преодоляла демографския срив и има положителен прираст. Специалистите обаче отчитат, че се раждат много повече момичета спрямо момчетата. Ако тази тенденция се запази още няколко години, то след време може да се окаже дефицит на представителите на силния пол.
                  В родилното отделение на МБАЛ "Света Анна" през м.г. са се родили 2327 бебета, които са със 136 повече спрямо 2005 г. 120 новородени са проплакали само от началото на годината. Началникът на отделението, в което работят 13 лекари и 29 акушерки, д-р Стефан Скочев, не се ангажира да даде точните бройки по пол, но и тук като че ли повече ще се окажат малките госпожички.
                  Управителят на специализираната АГ болница д-р Петър Атанасов съобщи, че изминалата година е приключила с 2205 новородени. Момиченцата са 1260, а момчетата - 945.

Източник:
                  http://www.monitor.bg/bulgaria/article? ... 20&eid=958

Добре поне, че митата паднаха
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Викииии, недей много да придиряш, че гледай какво става:
                    Е,ама ние отдавна сме се ориентирали към мАтриал от други градове

Случайно пък ако толкова закъсаме...Пролет,лято,есен ,зима- избор голям все ще има Глей кви са Убавци,да се чудиш кой да си....избереш
                    Цък

Първоначално публикувано от xidra
                    незнам що но много готини каки ме заглеждат и много им се кефя гледат ме гледат ме аз ги погледна и онея обръщат глава ама какво да ви кажа срамежливи какички има
                    Сигурно ги хваща срам кво ти мислят,ама ти позаякни още малко и ще видиш

Comment

Леле колко мъка има по тоя свят ....
                      Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                      Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

...миииии заради курортните набези през лятото, вероятно Варненци са с доста богат генотип - следователно са доста красиви хора а според естествения подбор в природата има закономерност, че на по-красивите родители им се раждат повече момичета

П.П.
                        - само за пояснение (да не ме обвините в пристрастност) - аз си имам момченце...
                        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от viki
                          ... Да,има значение... щото аз бих си заминала...
                          Айде с'я, като не сме с 10-инчови да се откажем от еротиката ли
                          ПП: И да подминаваме ли жените, които не са се подули до Е-размер...
                          Crosswagon, 156 1.8 TS, +359 892 484 482

Comment

Първоначално публикувано от Little
                            И да подминаваме ли жените, които не са се подули до Е-размер...
                            естестис
                            такива трябва да се подминават от най-близо отсрещния тротоар
                            или да им се забрани да се показват от 0700 до 2348
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Таман се чудих за колко време ще ме наплюят
                              Crosswagon, 156 1.8 TS, +359 892 484 482

Comment

Първоначално публикувано от Little
                                Таман се чудих за колко време ще ме наплюят
                                е две минути е бавно направо)))
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...