Известие

Collapse
No announcement yet.

нормално ли е питам

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lucky
    Ей това твоята лакомия граници няма бре
    Ааа това го е казал Мечо Пух, моля, моля

каква беше темата, каква стана
    sigpic
    Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Първоначално публикувано от Roberta
      Първоначално публикувано от slav40
      А ужким били скромни ....................
      Кой го каза това???
      Никой не го каза - всички(повечето) го доказват , в началото де .... после ...... всички знаем как е ........
      Alfa156 Against All

Comment

Абе днес нещо стана дума с колежките за разни възрасти и установих , че жените на възраст 20-25 могат да бъдат с мъже от 18 до 58 години без да направи впечетление на никого и да се приеме нормално
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Факт е, че вече се приема за съвсем нормално жена да е с доста по-вързастен мъж, но обратната комбинация смущава околните.
          Всеки казва "браво" на мъж хванал си по-млада жена, а другото положение е извратено и ненормално.
          За мен и двете крайности не са нормални.
          sigpic
          Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            Абе днес нещо стана дума с колежките за разни възрасти и установих , че жените на възраст 20-25 могат да бъдат с мъже от 18 до 58 години без да направи впечетление на никого и да се приеме нормално
            А жените след 30-40 не им се занимава с по-млади от 25 - статистиката е такава ..............
            Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от viki
              Нещо ТакОвО
              Пуста му и женска лакомия...

Първоначално публикувано от viki
              Първоначално публикувано от Little
              а относно каката - ми аз си падам по по-заоблените форми..
              ами то и аз така - за каките де ама има разлика между заоблени и натъркаляни форми .Тази ти я показах за да те уплаша
              Мдаааа, хубаво е когато говоря за заоблени да се сещам че има и натъркаляни форми...
              Crosswagon, 156 1.8 TS, +359 892 484 482

Comment

Първоначално публикувано от xidra
                незнам що но много готини каки ме заглеждат и много им се кефя гледат ме гледат ме аз ги погледна и онея обръщат глава ама какво да ви кажа срамежливи какички има
                Сигурно ги хваща срам кво ти мислят,ама ти позаякни още малко и ще видиш

[/quote]

Еми аз за сега съм си добре но постепенно всичко ще се оправи а и както не ме е срам от нищо се запознавам с какви ли не девойки
                Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
                Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
                Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Working...
                X