Намотайте конците пред лакътя на някой и после го навийте на кълбета.
Известие
Collapse
No announcement yet.
засмукан парцал !!!
Collapse
X
-
Тая Алфа фокусник ще излезе.......и според мен няма начин така да се е получило.Но щом пък колегата го казва......явно нещо е станало,но какво точно се е случило...156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДа го засмуче, да мине през интеркулера, а после през клапаните и цилиндъра, а после през турбината и всички гърнета, та да излезна на конци.....
Мисля, че до тука описах мотор с турбо, а не дарак!
Ето за това, колегите не ти вярват .
Аз обаче вярвам, че си видял конци от ауспуха, но те не са от парцал, а са от ватата на гърнето.
Така, че не си троши колата!
Нали върви без промяна.
Колкото до тракането :
Няма мотор, който ако започнеш да го преслушваш внимателно, нещо да не му "трака".
Започваш да чуваш дори и това. което не трака.
Карай си колицата и не я ръчкай излишно.
Виж си гърнето!
Когато отвътре се скапе и започва да си плюе ватата, има моменти в, които тя запушва гърнето. От това може да ти мени оборотите.Last edited by muro007; d.m.y г., 22:30.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеТая Алфа фокусник ще излезе.......и според мен няма начин така да се е получило.Но щом пък колегата го казва......явно нещо е станало,но какво точно се е случило...
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеБях чувал, че дизеловите двигатели на Алфа Ромео работят с кюмюр, найлонови пликчета и други боклуци, но явно и с парцали вървят.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеСпоред мене си е там.....само,че по-навътре....де да знам-чудна работа.на 1ви и 4ти цилиндър!!! Другия проблем е колко трябва да е луфта на буталата и изобщо трябва ли да има
Comment
-
Първоначално публикувано от muro007 Покажи съобщениеКолега колата я разглобих и няма никаде остатък от парцала обаче има два смукателни клапана аутна 1ви и 4ти цилиндър!!! Другия проблем е колко трябва да е луфта на буталата и изобщо трябва ли да има
0,203 - 0,227.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЛуфта на буталото в цилиндъра трябва да е в границите
0,203 - 0,227.
Comment
-
Първоначално публикувано от muro007 Покажи съобщениеКолега задалжително ли трябва да я зглобя с нови болтове главата или може и със старите ?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от muro007 Покажи съобщениеКолега задалжително ли трябва да я зглобя с нови болтове главата или може и със старите ?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЗадължително е използването на динамометричен ключ.
Comment
Comment