Известие

Collapse
No announcement yet.

Лукойл и Лукойл-Петрол

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lucky
    Първоначално публикувано от търтей
    иии дедо ви се на бензиностанция си е помпал гумите
    а малко физзарядка сутрин
    Ти помпа имаш ли в Алфата бре аз такова нещо не съм виждал от доста време
    Откакто направиха бензиностанции на всяка крачка , даже и компресорчето не си нося. Само инструмента за лепене на гуми за всеки случай
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от Lucky
      Първоначално публикувано от търтей
      иии дедо ви се на бензиностанция си е помпал гумите
      а малко физзарядка сутрин
      Ти помпа имаш ли в Алфата бре аз такова нещо не съм виждал от доста време
      откак ми се беше преебал един вентил и заварих колата на джанта имам компресорче
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз лично не препоръчвам Лукойл защото старата ми Алфа даваше 2 литр отгоре в разхода с техния 95. Аз си зареждам на Екото на Вапцаров и съм супер доволен дреме ми че не могат да помпат гуми,па тя бензиностанцията не е за тва има си гумаджийници за тая работа
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
          Аз лично не препоръчвам Лукойл защото старата ми Алфа даваше 2 литр отгоре в разхода с техния 95.
          имам същите наблюдения за Лукойл.....
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Лукойл и Лукойл-Петрол се зареждат от Лукойл Нефтохим Бургас,така че горивото им е напално еднакво.Просто чистите Лукойлски бензиностанции дават 5 стотинки пониска цена.Повечето други вериги бензиностанции вкарват румънско гориво,което е по-некачествено от това на Лукойл и затова цената му наповечето бензиностанции е по-ниска.За Shell знам,че слагат добавки.А на OMV незареждаите,особенно зимата.В резержоарите си имат нагреватели и продават горивото на 20 градуса и като заредите,а на вън температурите са ниски,а на ниски температури горивото се стеснява и си мислиш,че колата харчи много.(ако при температура на горивото 25 градуса 1 kg.benzin = 1.25 литра,то при -5 градуса 1kg.=1.1 литра.
            Alfa 156 1.8 TS '98

Comment

Хора когато карах моята алфа 155-1.7T.S. един път я напълних с 95 от лукойла до горе и като минах 100км ми даде 14л на 100км,ходих къде ли не и накрая бобо и муру ме светнаха,е има сяра в бензина,и аз отидох следтова да заредам на Еко-то и топливо,колата даде с 2л по-малко за зимата.Направете си саими извода.Онзи ден бях с братми и шефа му който преди нова година си поръча новият Мерцедес ГЛ,и при инструкциите му казаха излишно да не сипва НАФТА на Шел защото му отпадала гаранцитаако стане нещо по-вина на горивото и можело да се докаже от къде е сипана навтата.На него му препоръчаха Еко елада и след това ОМВнаправете си сметката за качеството на горивото в Шел.
              Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
              The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

На въздухарите от балканстар вяра нямам. Искам да го видя това с гаранцията смеят ли да го напишат и ако смеят дали имат достатъчно пари да платят съдебните претенции на тези дето са почти в една и съща сграда с тях.
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                X