Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на двигателче за колело къде

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ремонт на двигателче за колело къде

Въпросът е къде в София има сервиз за двигатели на велосипеди? Бях чул, че имало около Парк хотела , или Интерпред, но не намирам никъде информация в нета. Всъщност намирам единствено някакъв сервиз в Младост три 325 блок, но там не бих отишъл по простата причина, че три дни чакам да ми се обадят за една част и аз вече си я намерих от друго място. Освен при парк хотела, съм чувал , че има и някъде на Константин Величков, но също нте знам къде точно. Ще ми помогнете, ако някой знае точен адрес, или още по добре, телефон на сервиза, или човека.
    Благодаря предварително.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Какво двигателче, електрическо или бензиново?

Електрически ей тука
    Last edited by fade; d.m.y г., 20:46.
    Have A Nice Day
    o/_______\o
    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
    []=о===о=[]

Comment

Ходил ли си до продавачите на вело-части на женски пазар? Ще се учудя ако те не могат да решат проблема или поне да те насочат.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Бензиново. На женския пазар не знаят за какво става въпрос - мигачи, които чисто нови са 8 лева, един дядо ми ги продава за 14 . Така че там не искам и да ходя.
        Една шпонка ми прави проблем, но трябва човек, който разбира да я напасне, аз като го направя и тя бяга на 100-тния метър

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
          Бензиново. На женския пазар не знаят за какво става въпрос - мигачи, които чисто нови са 8 лева, един дядо ми ги продава за 14 . Така че там не искам и да ходя.
          Една шпонка ми прави проблем, но трябва човек, който разбира да я напасне, аз като го направя и тя бяга на 100-тния метър
          Кога успя да го потрошиш, нали скоро го купи - дано някой специалист от форума да се смили над теб.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Кога успя да го потрошиш, нали скоро го купи - дано някой специалист от форума да се смили над теб.
            ми, аз вече имам близо 1500 км с него за 7месеца. Просто една шпонеа не иска да си застане на мястото, постоянно се измъква. Не можах да я излъжа. Принципно ще ми го оправят- там откъдето го взех, но не ми се чака десет дни, затова издирвам други майстори.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Аз и тогава ти казвах, когато го купуваше, че трябваше да си вземеш един български електровелосипед.
              Миналата седмица дадоха по телевизията един кратък репортаж за тях и ми се счу някаква цена от 500лв.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Аз и тогава ти казвах, когато го купуваше, че трябваше да си вземеш един български електровелосипед.
                Миналата седмица дадоха по телевизията един кратък репортаж за тях и ми се счу някаква цена от 500лв.
                ecomobility.bg

Виж колко струва най-евтиния. Такива пари за колело не бих дал никога.
                Да ти кажа, това колело не ме е предало до момента. Ходихме с такива до Кюстендил, до Правец и не е правило проблеми. Научих му слабите места - сменил съм задното движение, защото просто оригиналната си беше на колело, не издържа на напъна. Сега съм му сложил ос и лагери направени за по-голямо натоварване. Частите са му смешни - няма част, която да струва повече от 20 лева. Тая шпонка я купих за 50 стотинки плюс 5 лева за зъбчатка (тя не ми трябваше, ама да има ) .
                Лошото е, че няма много сервизи в София , а и колкото и да са впрочем, не се рекламират в нета. А другия месец като го направя и със скорости, ще стане бонбонче.

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Намери някой стругар или шлосер и той ще ти реши проблема със шпонката предполагам по-добре отколкото в някой "сервиз за колела".

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Намери някой стругар или шлосер и той ще ти реши проблема със шпонката предполагам по-добре отколкото в някой "сервиз за колела".
                    Аз всичко си имам като части, слагам, но нещо явно има някакъв чалъм, който аз не знам. Самата шпонка излиза от мястото си . Интересно ми е тоя сервиз до парк хотела къде се намира, да мина от там, че не ми е далече

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Стефане, а защо не пробваш в сервизи за мотори?
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Стефане, а защо не пробваш в сервизи за мотори?
                        Защото ще ми се смеят . Всъщност не знам и такива къде има около мен. Иначе щях да си пробвам късмета. Знам един в Хаджи Димитър, но ми е далече. Не ми се въртят педали до там , при условие, че не е ясно дали ще могат да го направят.

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Колега на Константин Величков има магазин за мотори.Там сглобяват,продават такива колелета.Двама братя са единия е в магазина на Константин Величков,другия е в сервиза зад хотел Хемус.Ако се интересуваш ще ти напиша номера на ЛС.
                          The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
                          Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
                          ex Fiat Uno Turbo

Comment

Първоначално публикувано от IcemaN92 Покажи съобщение
                            Колега на Константин Величков има магазин за мотори.Там сглобяват,продават такива колелета.Двама братя са единия е в магазина на Константин Величков,другия е в сервиза зад хотел Хемус.Ако се интересуваш ще ти напиша номера на ЛС.
                            Драсни ми телефона на човека от сервиза, благодаря предварително.

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                            X