Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Там ли сме?
    Attached Files
    2014: Deutschland über alles

Аз не....
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Аз не....
      За теб е ясно. Ти си фен на програмния кабинет.

Comment

Не точно!
        По-скоро имам работа И в неделя, понеже Бойко ми донесе много благоденствие
        sigpic

Comment

Протестът няма нищо общо с Герб!!!
          Протестът е срещу правителството на мафията и всички последствия, което то ще донесе. Колкото по-рано се махнат - толкова по-добре за страната.

Аз за моето благоденствие не чакам нито на Бойко нито на никой, ако това има значение.

Comment

От Коалиция за България предлагат от Правилника за дейността на Народното събрание да отпадне текстът, според който бивши сътрудници на службите нямат правото да членуват в ръководството на парламента и да оглавяват парламентарните комисии.

Този текст бе записан в Правилника за дейността на НС по предложение на депутатите от "Синята коалиция" в края на юли 2009 г. след идването на власт на ГЕРБ.

Въвеждането на ограничителната мярка преди четири години бе безпрецедентно в новата история на България. Предложението тогава бе прието с подкрепата на 146 депутати, 12 се въздържаха, а срещу текста възразиха само от левицата и от ДПС.

Евентуалното отпадане на този текст от правилника на новия парламент ще отвори пътя към ръководни позиции на общо 12 народни представители с картончета от всички политически сили, най-високопоставен сред които е лидерът на ДПС Лютви Местан.

Президентът Росен Плевнелиев, който подписва указите за назначение на посланиците, обаче веднага парира намеренията на новия дипломат №1, като декларира, че няма да подпише назначението на никой дипломат, свързан с ДС.

Comment

Там съм, тяхното м..и комунистическо.
              Този път трябва да ядат бой и ..... Ще ни загробят до живот. А тоя скапаняк иска и АЕЦ Белене да строи.
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение

Там ли сме?
                Абе Никалай, ти да не си изкукал или играеш номерата на чичо Ваньо с декларацийката.

Comment

Протестът няма нищо общо с Герб!!!
                  Протестът е срещу правителството на мафията и всички последствия, което то ще донесе. Колкото по-рано се махнат - толкова по-добре за страната.

Аз за моето благоденствие не чакам нито на Бойко нито на никой, ако това има значение.
                  Той протестът няма нищо общо с ГЕРБ.
                  Ама пък заради ГЕРБ аз нямам време да ходя по митинги
                  И предпочитам да си върша работата, точно, за да не чакам някой друг....
                  sigpic

Comment

Дай боже да се вдигне повече народ та да ги изметем тия боклуци!!!
                    sigpic Alfasud/156 1.8ex
                    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Хахахахаха.
                      Маскиииииииии, долу.
                      Винаги съм знаел, че си доста посредствен и не много умен, за да бъдеш привърженик на Костов.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Протестът е срещу правителството на мафията
                        Протестът беше февруари месец, а въпросното правителство подаде оставка в резултат на това
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
                          Там съм, тяхното м..и комунистическо.
                          Този път трябва да ядат бой и ..... Ще ни загробят до живот. А тоя скапаняк иска и АЕЦ Белене да строи.
                          Нали референдум имаше, що му скимна сега пак старата песен на нов глас.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Споко-пари нема-празен шум за червените.
                            Олигарски ще окапе, ама не е узряло още (мнението в тиквите които бавно зреят имам предвид).
                            За момента Дилян Пеевски и Волен Сидеров ще ни учат на морал а, Вигениев на вигениевщина...
                            Last edited by fred; d.m.y г., 19:19.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Е свалихме една мафия и си я избрахме пак.Нямам време за губене.Който иска да си ги менка.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X