Известие

Collapse
No announcement yet.

НОВ ЗАКОН НОВО "ДВАЙСЕ" ???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НОВ ЗАКОН НОВО "ДВАЙСЕ" ???

Колеги , имам питане относно новият закон за данъците и прегледите , който гласи че трябва да имаш данък за да си направиш прегледа , ще дават стикери и ще излизаме автоматично при сервизите които правят прегледи ако не сме го платили и този път уж по сериозно и няма да има сервизи които да правят мизерии, тъй като нямало как и целия тоя базик от 01.06.2013г. На мен ми предстои да правя преглед през юли и въпроса ми е след като за 2012 година данъка ми е платен ще мога ли да го направя без данък за неизтеклата 2013 ? И все пак има ли начин за шмекерии ? Благодаря на запознатите решили да помогнат
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDM no DPF , no EGR , REMAP 200 +++
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 +++
    Аlfa Romeo 156 2.0 TC -EX
    Alfa Romeo 156 2.0 TC - EX

Първоначално публикувано от shadows Покажи съобщение
    И все пак има ли начин за шмекерии ? Благодаря на запознатите решили да помогнат
    и нещо срам не изпитвате ли за да пускате подобни теми?
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз искам попитам има ли някакъв начин да не си плащам тока, ама да не ми го спират?
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Сега остава да поиска и помощи и сигурно е недоволен от детските надбавки....
        Last edited by fred; d.m.y г., 22:22.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

За тези кратери не може да плащам един от най-високите данъци , пък и не е първата тема която е за това , но да живея на синя зона за сумаси пари , да плащам 200 лв гражданска , и да дам 187 лв данък за да спирам в дупка поради липса на други места , може да ме извинявате ама и вие ще го говорите Имал съм 4 коли до сега за скромните си годинки , и съм им плащал данъци писал съм молби ЗАБЕЛЕЖИ ДАНАКОПЛАТЕЦ СЕ МОЛИ , ДА оправят поне улицата в ЦЕНТЪРА на която живее , момчета аман от светци ама както аз така и те не са прави , писна ми от коментари " с такива като мене тая държава ще е все така" но съм пробвал и с добро и с лошо А пък кой ме съди ми е все тая , вие гледате само правописни грешки и как да се направите светци
          п.п. Има и колеги, които помагат без да се правят на интересни дори и да повтарят нещото за 1000 път . С 400 лв минимална работна заплатка за 12 часа труд и 200 лв данък не плащам за кола на 10000 години и с тези кратери

---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

лесно е да си редактираш поста нали ? но този път не ти се получи , не знам как ще спиш

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

Моля админите , ключ на темата !

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

Сложи си го в рамка някои хора работят от сутрин до вечер , представяш ли си ? Да знаеш отворко дали ако имаш платен данък за 2012 година може и без платен за 2013 да си направиш прегледа , поради липса на кинти ? Опс кинти ? Сбърках ли ? Ако не знаеш напусни смешната долна гадна тема
          Alfa Romeo 159 2.4 JTDM no DPF , no EGR , REMAP 200 +++
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 +++
          Аlfa Romeo 156 2.0 TC -EX
          Alfa Romeo 156 2.0 TC - EX

Comment

Срам и позор е за тези, които не могат да пишат и да се изразяват на родния си език. Също и за дребните тарикатчета.
            Last edited by lordliness; d.m.y г., 06:06.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
            X