Известие

Collapse
No announcement yet.

Дават Мордохито в шоуто на Слави

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Във вечерта на предаването пак бях на работа и опитах да го открия на сайта на Слави, но имаше записи на по-стари предавания. Сега го изгледах. Поздрави за смелостта, Иво. Мен отскоро като ме пита някой - в смисъл?, му отговарям - в пряк
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Ти май искаш пак да почна да ти влача дюзи да чистиш!
      Аааа аз не ги чистим,в смисъл ги перем
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
        Във вечерта на предаването пак бях на работа и опитах да го открия на сайта на Слави, но имаше записи на по-стари предавания. Сега го изгледах. Поздрави за смелостта, Иво. Мен отскоро като ме пита някой - в смисъл?, му отговарям - в пряк
        Ей това е добра идея. Не се бях сетил.
        Сега ако измислим и за идиотизма:" да се случи" ще сме върха!
        Мъри е отврат и просто няма да му отговоря!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Сега ако измислим и за идиотизма:" да се случи" ще сме върха!
          "Случки секакви"

П.П. Един стар виц:
          Приготвя се някакъв пич да излиза вечер и се парфюмира. Фук-фук под мишниците, фук-фук зад ушите. Позамислил се малко - дърпа гащите при малкия пич и ...
          - А бе я, може да ми се случи нещо
          фук-фук и там. Позамислил се пак малко повече и...
          - А бе я, че случки секакви и дръпнал и от задната страна гащите и фук-фук
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

требваше да му кажеш -ела наведи се да ти шушнем нещо на уше и като се наведе да му запалиш кубето ама звучно

Comment

А, той Слави се е застраховал за това - шоуто му е на запис, а не на живо
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Working...
              X