If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Във вечерта на предаването пак бях на работа и опитах да го открия на сайта на Слави, но имаше записи на по-стари предавания. Сега го изгледах. Поздрави за смелостта, Иво. Мен отскоро като ме пита някой - в смисъл?, му отговарям - в пряк
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Във вечерта на предаването пак бях на работа и опитах да го открия на сайта на Слави, но имаше записи на по-стари предавания. Сега го изгледах. Поздрави за смелостта, Иво. Мен отскоро като ме пита някой - в смисъл?, му отговарям - в пряк
Ей това е добра идея. Не се бях сетил.
Сега ако измислим и за идиотизма:" да се случи" ще сме върха!
Мъри е отврат и просто няма да му отговоря!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Сега ако измислим и за идиотизма:" да се случи" ще сме върха!
"Случки секакви"
П.П. Един стар виц:
Приготвя се някакъв пич да излиза вечер и се парфюмира. Фук-фук под мишниците, фук-фук зад ушите. Позамислил се малко - дърпа гащите при малкия пич и ...
- А бе я, може да ми се случи нещо
фук-фук и там. Позамислил се пак малко повече и...
- А бе я, че случки секакви и дръпнал и от задната страна гащите и фук-фук
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment