Карам си днес лекичко по магистралата Шумен Варна в силничък вятър и застигам 1 Шкодилак Октавия. Тръгвам да изпреварвам и човека се впряга а..
, а сега де .. ама ние не се даваме . Изпреварвам ги и забелязвам, че предният капак стърчи- не е заторен напълно. При тази скорост от 160-170 км си представете какво ще стане, ако се обърне предният капак.
Оставам го да се изравни с мен свиря и му посочвам капака, правя му жестове като на отваряне на капака- посочвам му го , а той се впряга и тръгва да ускорява. Пак го изпреварвам , пускам му аварийни, колегата до мен с обръща и му сочи капака прави с 2 те ръце имитация на отваряне на капака, сочи го с ръка - той пак се впряга.
Но реакцията е пак ускоряване. Еле по едно време вдяна и спря рязко аварийната лента и излезе.
Вятарът беше адски силен на 170км /ч ме клатушкаше странично.

Оставам го да се изравни с мен свиря и му посочвам капака, правя му жестове като на отваряне на капака- посочвам му го , а той се впряга и тръгва да ускорява. Пак го изпреварвам , пускам му аварийни, колегата до мен с обръща и му сочи капака прави с 2 те ръце имитация на отваряне на капака, сочи го с ръка - той пак се впряга.
Но реакцията е пак ускоряване. Еле по едно време вдяна и спря рязко аварийната лента и излезе.
Вятарът беше адски силен на 170км /ч ме клатушкаше странично.
Comment