Известие

Collapse
No announcement yet.

За климатиците - размисли и отговор на BLUE1

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В работата има хаЪер, добре охлажда, ама духа кат мусон, шумен е кат пърдящ муфлон и къркори кат черва след преяждане със зеле и боб на фурна.

Имам наблюдения върху едно мицу и едно фуджи.......е друга бира са. Тихи, почти не се усеща веене и въздуха не смърди на задник.

Скоро четох, че взели идея за филтрите от крилете на нощните грабливи птици и за туй били тихи.
    Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 21:42.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Едва ли си виждал муфлон камо ли пърдящ.Имам Самсунг смартинвертор, нямам идея какво значи, замръзва кога си иска може би е от влажния климат по морето, особено когато е мъгливо.На бившата работа имахме някакви климатици с неустановена самоличност, бачкаха с два пръста лед.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНЦЕРНА CHUNLAN
        Chunlan е международно известен концерн, един от 50-те най-големи в Китай и е първият производител на климатици в Китай. В състава на Chunlan влизат 42 фирми, от които 18 са производствени. Chunlan има 3 собствени научно-изследователски института, голям проектантски център, лаборатории за тестване на продуктите и др. Концернът има над 35-годишен опит с производство на климатични системи и годишен капацитет над 5,500,000 климатични системи. Климатиците Chunlan се изнасят в почти всички страни по света, включително Франция, Германия, Норвегия, Швеция, Финландия, Италия, Гърция и Австрия в Европа. Някои от по-важните моменти в дългогодишната история на климатичното производство на Chunlan са:

1973 Първият китайски климатик е произведен от Chunlan.
        1990Chunlan става основен производител на климатици в Китай.
        1994Климатичното производство на Chunlan е сертифицирано по ISO 9001 от Американската Асоциация за Стандартизация.
        1995На Chunlan е присъдена титлата “най-добър производител на климатична техника” от китайското правителство.
        1997Chunlan започва осмата си година на първо място в китайското производство на климатици.
        2000Климатиците Chunlan достигат най-високото си ниво на качество с 60,000 часа работа без повреда.
        2000Държавна инспекция потвърждава, че климатиците Chunlan имат най-ниското ниво на шум.
        2002Лабораторията на Chunlan е оторизирана да извършва изпитания за съответствие и сертификация на китайски стоки по СE за износ в Европа.
        2006Chunlan достига общ брой на произведените климатици 65,000,000!

Имайте предвид какъвто и китайски климатик да си купите идват от тоя завод независимо каква е . Останалото е въпрос на късмет .

Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
        sigpic

Comment

Не помня вече кога и от кой, но съм чувал, че товарят съставните части и опаковките на кораба и по пътя се сглобяват - така се заобикалят данъчни закони и крайния продукт излиза с по-ниска цена.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Аз от 5 години съм с два инверторни MIDEA, профилактика им е правена доста по-нарядко от препоръчваното, преживяха и едно местене в ново жилище и засега никакви проблеми.
            Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
            Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Не помня вече кога и от кой, но съм чувал, че товарят съставните части и опаковките на кораба и по пътя се сглобяват - така се заобикалят данъчни закони и крайния продукт излиза с по-ниска цена.
              Прочете ли го като го написа? Виждал ли си натоварен контейнеровоз? Как точно по време на плаване ще се отварят контейнери и къде ще се сглобяват климатиците. Не ми отговаряй...
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Росенчо, без да ти отговарям, нямаш въображение, мойто момче - на който му чатка пипето по-бързо печели.
                sigpic

Comment

Преди 9 години след дълги размисли дали да купя японски 2-ра или нов Панасоник реших да купя японския.Тогава ми предложиха Sanyo SAP-284VR twininvertor, който за девет години само на 2-пъти му изгаря предпазител/1лв/, поради хубавата ни ел мрежа.Впоследствие видях и годината на производство-1993г!!!Значи климатика е на 20години и за последните 9години освен двата предпазителя по 1лв и миене на филтрите и вътрешната пита друго не е видял.Няма значение дали вън е 0 или -25 градуса, на колкото е нагласен, толкова е и в стаята.Досега не съм го видял да е замръзнал и е почти безшумен, просто нищо общо с много от новите климатици на пазара.След опита с този взех още един япански-Фуджицу 2009г 7-ца с плазми и коп над 5, на което вътрешното и външното тяло са големи колкото на 18-ка от европейските.И при него няма никъкви проблеми с замръзването и поддържането на температура при много ниски градуси.Фуджицуто е 4години при мен и освен миене на филтри друго не е видяло.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Росенчо, без да ти отговарям, нямаш въображение, мойто момче - на който му чатка пипето по-бързо печели.
                    Помолих те да не пишеш глупости, но си е твоя воля. Това умалително, което си ползвал, няма да те направи по-умен.
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                      Преди 9 години след дълги размисли дали да купя японски 2-ра или нов Панасоник реших да купя японския.Тогава ми предложиха Sanyo SAP-284VR twininvertor, който за девет години само на 2-пъти му изгаря предпазител/1лв/, поради хубавата ни ел мрежа.Впоследствие видях и годината на производство-1993г!!!Значи климатика е на 20години и за последните 9години освен двата предпазителя по 1лв и миене на филтрите и вътрешната пита друго не е видял.Няма значение дали вън е 0 или -25 градуса, на колкото е нагласен, толкова е и в стаята.Досега не съм го видял да е замръзнал и е почти безшумен, просто нищо общо с много от новите климатици на пазара.След опита с този взех още един япански-Фуджицу 2009г 7-ца с плазми и коп над 5, на което вътрешното и външното тяло са големи колкото на 18-ка от европейските.И при него няма никъкви проблеми с замръзването и поддържането на температура при много ниски градуси.Фуджицуто е 4години при мен и освен миене на филтри друго не е видяло.

Това е машина от високият клас на Саньо, аз имах такъв но още по-стар от 92 година. Все още работи в дома на роднина. За съжаление много хора притежават имитации на климатици и критериите им са според тях.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Данъчните ОК - Ами митническите после какво ги правим ?
                        И как я виждаш екипажа на контейнеровоза да сглобява климатици докато плава ?
                        Знаеш ли каква е санкцията за корабособственика за разпломбиран контейнер ?

Миро не си прав и обясни и на този който ти е казвал тая глупост ,че и той не е прав .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                          Данъчните ОК - Ами митническите после какво ги правим ?
                          И как я виждаш екипажа на контейнеровоза да сглобява климатици докато плава ?
                          Знаеш ли каква е санкцията за корабособственика за разпломбиран контейнер ?

Миро не си прав и обясни и на този който ти е казвал тая глупост ,че и той не е прав .
                          Прекалено идеалистично гледате - понякога реалностите са малко по-различни.
                          sigpic

Comment

Отгатнете в кой контейнер се сглобяват климатиците.
                            Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Отгатнете в кой контейнер се сглобяват климатиците.
                              Не трябваше да показваш тази снимка, защото ще си помислят, че целия кораб е пълен с климатици.
                              sigpic

Comment

Олди, мога да се съглася че някой е внесъл климатици на части и ги е сглобил тука, но на кораб да ги сглобяват е абсурд.Особенно на контейнеровоз.Най малкото защото екипажът е от 16 до 20 души барабар с капитана и офицерите и всеки е зает.Освен това екипажите са интернационални обикновенно и е трудно да ги "сработиш".Ако аз съм капитан далечно плаване и вземам 8-10000 евра на месец няма му излязат сметките на далавераджията да ме подкупи.Да не говорим че веднъж натоварени няма начин да го отвориш, а за пломби не знам кой ще си сложи главата в торбата.Някой се е направил на далавераджия и те е подвел.

Comment

Working...
                                X