Известие

Collapse
No announcement yet.

Митница!????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Митница!????

Здравейте приятели! Току-що се регистрирах и аз тука. Взех една АЛФА 145 1.4 Туин Спарк, 16V, 103PS, LUSSO 1998г. ot Italy. Много съм щастлив за което Притеснява ме само едно единственно нещо. В крайна сметка сега като ми я докарват от там, на митницата ще се плаща ли нещо или не???? Отпадна ли това МИТО и ДДС вече със сигорност??? Моля който знае нещо по този въпрос, да сподели. Благодаря ви предварително колеги (вече)
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Re: Митница!????

Първоначално публикувано от Nasko_77
    ......
    Здрасти и добре дошъл. По надоло има две теми писани по тоя въпрос. Можеш да прочетеш каквото те интересува.

Comment

Добре. Много се извиниявам ако съм изнервил някой, но все пак съм регистриран едва днес и ми е още малко трудничко да се ориентирам тук в форума, какво каде точно трябва да пиша.
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

-

Благодаря ти Сашо, но този Линк ме праща на някякво доста странно место
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

)))

Оп, разбрах те Сашо. Имаш в предвид по-долните теми в раздела. Благодаря! Ето казах ли ви, че още ми е тъмна Индия форума Ще свикна. Не ми се ядосвайте.
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Няма страшно - ще е любопитно да видя 145-ца с кожен салом (момо) - така излиза по Вин, че е с такъв от завода
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
            X