Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с моето ICQ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с моето ICQ

Приятели, имам огромен проблем с iCQ-то ми Всичките ми контакти са изтрити. Не знам как е станало . Моля кажете има ли надежда да ги възстановя . От какво може да е станало ??? Снощи всичко беше наред, а е почти невъзможно някой друг да е влизал с моята парола. Моля добавете ме наново
    Alfa Romeo 75 24V

Ново 20... При опит да добавя някого наново ми казва, че съм си достигнал лимита за контакти . И въпреки, че съм он-лайн другите ме виждат като офф-лайн.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първото което ми идва на ум пробвай да преинсталираш ICQ-то или си инсталирай QIP - същото е, но работи по стабилно ето ти линк за изтегляне
      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Подкрепям колегата за QIP-то! С него животът е по-лесен

Иначе по проблема - един мой познат днес ми се оплака от същото нещо - липсващи контакти и след това съобщение за достигнат лимит на контактите - колегата сподели, че след повторно инсталиране на QIP-то контактите са си били на място

Венци, опитай и ти с преинсталиране! Би трябвало да помогне
        Alfa Romeo 155 1.8TS '93
        Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Заебете това ICQ доста хора днес имаха проблем.

Това работи доста по добре www.qip.ru
          Fiat Punto 1.9 JTD
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          sigpic

Comment

Работата е там, че бат Венцо е със служебна машина в момента и доколкото разбрах няма права да инсталира.
            Иначе и аз съм за QIP-a, отдавна го ползвам и съм доволен.
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

аз си ползвам ай си кю-то... и нямам оплаквания

какво повече има това другото?
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
                аз си ползвам ай си кю-то... и нямам оплаквания

какво повече има това другото?
                Има някой неща повече, но хубавото е че се държи много по стабилно
                Fiat Punto 1.9 JTD
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                sigpic

Comment

Пробвай с miranda. Тя може и без да се инсталира само да са пуснати портовете.
                  Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                  http://bendidas.hit.bg/

Comment

Aбе миранда-та дори и да е насипна /т.е. само файловете без инсталация/ като я стартираш се опитва да пише в регистрите. Аз пробвах да си създам обикновен потребител със стандартни права, и да я стартирам с този акаунт, ама издумка и не тръгна. Е моята е стара версия де, сега може и да тръгва on the fly.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

То така си забива icq-то от време на време..не е само при теб
                      И аз съм с Qip -има много яки емотиконки и ми е по- симпатично
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

хм... май само аз съм традиционалист... държа си на кю-то

с течение на годините доста, еквиваленти/заместители на малки фирмички са се появаявали за известно време.. бум, всеки ги харесва но след време забавят разработката и накрая всеки пак ще си ползва ай си кю

Comment

да бе да
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                            да бе да
                            интелигентен отговор доста дълго време го мисли

Comment

за явни глупости много-много не мисля
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

Working...
                              X