Известие

Collapse
No announcement yet.

Валтер де Силва стана шеф дизайнер на Volkswagen

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Валтер де Силва стана шеф дизайнер на Volkswagen

а да му е честито
    ега сичкото голф заприлича на 155 :P

лавният дизайнер на Audi Валтер де Силва бе повишен в длъжност като ръководител на дизайна във Volkswagen Group, съобщава Detroit Free Press. Това е поредната ръководна рокада в компанията, след замяната на изпълнителния директор Бернд Пишетсрийдер от 1 януари 2007 г. с Мартин Винтеркорн, досега заемащ най-високия пост в Audi.
    Де Силва ще има финалната дума за дизайна на всички бъдещи модели на групата Volkswagen. В момента на финален етап са новото поколение Audi A4 и купето А5, което ще пристигне още през лятото. Подготвят се следващото поколение на VW Golf и нови имиджови модели.
    55-годишният италианец бе отговорен за дизайна на Alfa Romeo, където създаде Alfa Romeo 156 и 147. След това постъпи на работа в групата Volkswagen като шеф на дизайна на Seat. Под неговата палитра излязоха Seat Leon и Toledo. След това бе повишен като шеф на дизайна за Audi. Де Силва създаде най-новите автомобили на Lamborghini и концептуалния Miura.
    Все още не е ясно каква ще бъде съдбата на настоящия шеф дизайнер на Volkswagen - Мурат Гюнак, също гуру в индустрията, дошъл от Mercedes. Неговия почерк носят концепциите VW Scirocco и VW Tiguan.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Мурат Гюнак, също гуру в индустрията, дошъл от Mercedes
    ХАХАХА-Да му го намаа у газо кон! То е едно гуру...... като туриш пред гуру едно КЕН и ше видите на какво ще замяза Тоя ли е автора на дизайнерския шедьовър Мерцедес CLS? (най-грозната кола)И Пининфарина да се занимава с дизайна на Фау Ве,това няма да ги спре да прегряват качествено
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
      ХАХАХА-Да му го намаа у газо кон! То е едно гуру...... като туриш пред гуру едно КЕН и ше видите на какво ще замяза Тоя ли е автора на дизайнерския шедьовър Мерцедес CLS? (най-грозната кола)И Пининфарина да се занимава с дизайна на Фау Ве,това няма да ги спре да прегряват качествено
      146 1.6 Boxer '96

Comment

ХАХАХАХАХА Не знам за къв шедьовър стаа дума ама гювеча в къщи има повече вид.
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Пак почнахте с комплексарските изказвания, който не му харесва да си гледа в краката - може да си намери 5 лева да се снима с грозотията

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
            Пак почнахте с комплексарските изказвания, който не му харесва да си гледа в краката - може да си намери 5 лева да се снима с грозотията
            Е защо да не харесваш откраднат от съветската (или полска беше) Победа дизайн да е комплексарщина? Не само алфисти са на мнение, че Мерцедес са грозни и тромави коли. A конкретно за Гюнак, ако е негов дизайнът на Пежо 407- ами бива го човекът.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Абе момци да ви дам нещо качествено за подложка, къде е победа( Олдсмобил) къде CLS . То и спайдер дуето са го преписали от запорожец значи

Comment

Абе момци да ви дам нещо качествено за подложка, къде е победа( Олдсмобил) къде CLS . То и спайдер дуето са го преписали от запорожец значи
                не знам кое къде е обаче визуалната прилика си е налице .
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                  ... Не само алфисти са на мнение, че Мерцедес са грозни и тромави коли. A конкретно за Гюнак, ако е негов дизайнът на Пежо 407- ами бива го човекът...
                  Тц
                  Според мен Мерцедес са си много хубави коли, а 407 и въобще новите пежа са много зле отпред ...
                  Говорим си за дизайн...
                  147 1.6 TS

Comment

Всичко е въпрос на вкус и на характер! Ако харесвах мерцедес щях да си купя мерцедес. За мен този автомобил има пенсионерско излъчване, с малки изключения.Хау

Comment

И точно за CLS дедо ми беше почнал да сбира пари ма умре на третата хиляда

Comment

Първоначално публикувано от lazy
                        Първоначално публикувано от koolio
                        ... Не само алфисти са на мнение, че Мерцедес са грозни и тромави коли. A конкретно за Гюнак, ако е негов дизайнът на Пежо 407- ами бива го човекът...
                        Тц
                        Според мен Мерцедес са си много хубави коли, а 407 и въобще новите пежа са много зле отпред ...
                        Говорим си за дизайн...
                        Е това вече е комплексарско изказване Що му па ареса на мецедеса,на мен най-ми харесват изходните щуцери на ауспусите им .... А, и много красиво дистанционно на алармата имат
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

написал съм го в последното изречение, каквато е всъщност и темата, ама явно не е за тризначки, били те и некомплексирани ...
                          147 1.6 TS

Comment

Е това вече е комплексарско изказване Що му па ареса на мецедеса,на мен най-ми харесват изходните щуцери на ауспусите им .... А, и много красиво дистанционно на алармата имат
                            вирусе имаш каса от мен

Comment

Re: Валтер де Силва стана шеф дизайнер на Volkswagen

Първоначално публикувано от търтей
                              а да му е честито
                              ега сичкото голф заприлича на 155 :P

лавният дизайнер на Audi Валтер де Силва бе повишен в длъжност като ръководител на дизайна във Volkswagen Group,
                              Да му е честита новата длъжност! Жалко, че не работи за АЛФА РОМЕО, където би му било по-лесно предвид, че ще стъпва на красива основа. В ВАГин Груп все пак за професионалист като де Силва предизвикателството е в пъти по-голямо, предвид наследствените черти, които въпреки, че са широко възприемани все пак са си и признато Дървени.

Още веднъж си пожелавам този човек да се прибере в Италия!
                              ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Working...
                              X