Известие

Collapse
No announcement yet.

Сънувате ли ги алфите...да,буквално :) ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сънувате ли ги алфите...да,буквално :) ?

Любопитно ми е,сънувате ли си красавиците-вашите ли са или чужди
    Питам,защото на мен много често започна да ми се случва Ето уви,посленият път сънувах 145 1.3 боксер,зелена,стои си пред блока и се чудих кога да я подкарам Много ми се прикара,но за съжаление не след дъгло се събудих и трябваше да посрещна реалността
    Я споделете и вие,ако помните разбира се
    '99 156 1.9 JTD SP3

И аз моята я сънувах всяка вечер в продължение на един месец през пролетта, когато трябваше да и оправят предницата след една катастрофа.
    После сънувах как я продавам и с парите си купувам нова алфа с по-мощен двигател. Сънувах я като 146-ца - новата маска. Сънувах я и като 156-ца /голяма красавица/.
    Това ми бяха сънищата. Брери, GTV-та и GT-та не съм сънувал. Ако някой е имал такива сънища, нека да разкаже.
    146 1.6 TS 01.97

Comment

xaxaxa колегата е сънувал мойта кола
      Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

аз 145-цата си я сънувах че е с kick-down (като на автоматик) и вървеше яко!!!! новата още не съм
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

То май е заразно И на мен много често ми се случва да сънувам някоя красавица :P Последната,която сънувах беше винено-червена(бордо) 155 с декоративното спойлерче отзад Тъкмо и се наслаждавах и си я лъсках пред гаража...,когато отново дойде реалността Ех,ако поне половината от сънищата се сбъдват ще е много хубаво
          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Сънувам я всяка нощ,бре,дееба...... Има-няма,току протегна ръка към ключовете да я запаля.... и тя избяга. Въртим се като кардан на зил у кревато.Не мога да мигна цела нощ.Това е тя:
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Аз няколко пъти сънувах сребриста 159 ама и без това съм им хвърлил око и смятам като се опарича да си взема
              Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Въх добре - аз си мислех, че само аз съм се чалнал тотално и сънувам Алфи
                Аз два - три пъти съм сънувал 156-ца, червена .. подробности не помня, единствено знам, че много ми е легнала на сърцето тази 156-ца .. ехх
                Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

аз открай време съм запален по италианските коли... та като скоро преоткрих алфите сънувах 155-ци всякакви.... от заводските версии чак до тия от WTCC(поиграх една игра и оттам явно ). Иначе и ferrari и други големи италински марки са ме навестявали нощем...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                  X