Известие

Collapse
No announcement yet.

Eко бензиностация....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Eко бензиностация....

...Спирам днес на Еко-то на бул. Малинов в кв.Младост да си заредя колата ...и какво става.......слизам от колата....отварям капачата....и в тов време ...младо момче хваща штранга пъха го в резурвуара... и ми говори дали събирам точки....аз поглеждам на колнката и виждам, че започва да ми зарежда от 4л.....на горе...последва скандал....спрях го на 0,750м.л....от зареждането.....
    Потърсих веднага управителя на безиностанцията.....който естествено не беше там......и все пак направих връзка с него потелефона.....и ми беше обяснено, че не сме в ерата на Петрол и това неможе да стане....но като задълбах......казах., че искам да се викне полиция...и че няма да платя...се смени тона...и ми се даде шанс да заредя на друга колонка..... без да плащам на предишната.......
    Та въпроса ми е....възможно ли е това при съвремената техника на бензиностаците...?
    Има ли начин да се маниполира клиента...?
    Защото ми се наговориха какви ли не глупости...ама аз съм тъпо копеле и невярвам...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Виждал съм как зануляват колонките отвътре на някои места, може да са забравили, но кой ли пък ще зареди 4 литра.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      но кой ли пък ще зареди 4 литра.
      Скутер например ...
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Виждал съм как зануляват колонките отвътре на някои места, може да са забравили, но кой ли пък ще зареди 4 литра.
        Питам дали е възможно....защото ми беше обяснено, че не е....но когато пойсках да погледна компа на касиерката...тоез монитора ...ми беше отказано........и с задалбоччаване на скандала ми беше предложен компромис....
        Случаят е следният......спирам...дърпам капака на калника да се отвори.....отвъртам качаката...и онова копеле веднага пъха пистолета... и ми говори за некви точки.....ама Бобби пасти не яде...и гледа брояча....е така станаха нещата...
        п.п. пред мен са зареждали не 4л. а 2 в туба...но както и да е...това не значи, че трябжа да те ебават...
        Last edited by Бобби; d.m.y г., 21:50.

Comment

Варианти много ... може някой да е минал ,заредил и избягал ....
          тогава не могат да нулират колонката защото пък няма как да им излязат парите после и ще трябва да платят отджоба си ..
          Просто го отнася следващия клиент ако е по-заплеснат .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
            тогава не могат да нулират колонката защото пък няма как да им излязат парите после и ще трябва да платят отджоба си ..
            ..ебати...те моите приятели ми разпраят, че много ми харчи колата....а то какво било....запомнете 3-та колонка.....Мамка им....византисска...ама българи работят....шмекери....

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
              Моите наблюдения са, че ако веднъж се постави пистолета в гнездото на колонката, при следващото сваляне, помпата не тръгва ако не се нулира брояча от касата. Ако това е така, няма как някой да избяга а друг да му плати сметката по невнимание и без "съдействието" на персонала.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Моите наблюдения са, че ако веднъж се постави пистолета в гнездото на колонката, при следващото сваляне, помпата не тръгва ако не се нулира брояча от касата. Ако това е така, няма как някой да избяга а друг да му плати сметката по невнимание и без "съдействието" на персонала.
                Е персонала се държеше каато насран...не очакваха явно моето избухване.....а то беше подобаващо......полувината клиенти спряха да зареждат......другите подминаха колонките...

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Е персонала се държеше каато насран...не очакваха явно моето избухване.....а то беше подобаващо......полувината клиенти спряха да зареждат......другите подминаха колонките...
                  Може това да си им е "тяхната схема". А сигурно на всеки 10 ужилени, 5 не забелязват измамата, двама бързат, на двама не им се влиза в разправии. И така схемата работи
                  Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:19.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Може това да си им е "тяхната схема". А сигурно на всеки 10 ожилени, 5 не забелязват измамата, двама бързат, на двама не им се влиза в разправии. И така схемата работи
                    А бе схема ....схема...ама не така ...съседи сме...как Колето от Младост -3...ще ми разправя , че неговият кораб дето тежи повече от моето спортвагонче...харчи по малко....я да ходи даа зареди на 3=та колонка...Мамка им...не трябва да е така....

Comment

Боби с 2 ръце ти се подписвам че ако е за ЕКО на Малинов посока 43 блок от дясно-ХОРА НЕ СТЪПВАЙТЕ ТАМ,на мене ми сипаха газ 28 литра с бутилка 30 литра и му казах да спре,а ме пита колко литра ми е бутилката преди да почне,подписвам се с 2 ръце за това което съм написал без да преувеличавам,читаво ЕКО е на Околовръстното след Икеа от дясно.

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:34 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      ..ебати...те моите приятели ми разпраят, че много ми харчи колата....а то какво било....запомнете 3-та колонка.....Мамка им....византисска...ама българи работят....шмекери....
                      абе човек не се ли плати не можеш да сипваш блокира се колонката на много места е така.

Comment

За другите ЕКО - та не знам, но няколко пъти съм зареждал газ на тази на бул. България, където си правим срещите. И всеки път ми се "вдига" разходът с литър и повече. А уж отстъпка заради клубната карта, но като тегля чертата, по добре да си зареждам другаде без отстъпки.

Накратко - и моите впечатления са, че не им е чиста работата на тези.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                          Боби с 2 ръце ти се подписвам че ако е за ЕКО на Малинов посока 43 блок от дясно-ХОРА НЕ СТЪПВАЙТЕ ТАМ,на мене ми сипаха газ 28 литра с бутилка 30 литра и му казах да спре,а ме пита колко литра ми е бутилката преди да почне,подписвам се с 2 ръце за това което съм написал без да преувеличавам,читаво ЕКО е на Околовръстното след Икеа от дясно.

абе човек не се ли плати не можеш да сипваш блокира се колонката на много места е така.
                          За същото ЕКО иде на реч.....а това за блокиране на колконката не ми говори......защото дигнах грандиозен скандал...но не ми дадоха да погледна монитора на компа...та просто го забрави...и тъй като трябваше да патувам.....нямах време за разправии...се задоволих с техният компромис....който ме навява на много неща.....
                          А бе в тая държава, докога ще ебават потребителя....Няма ли контрол?...колонките въртят като откачени.....сега в сезона и цената скача...евалата България.....

---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:46 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение

Е па аз не си платих на 3-та колонка...преместих на 2-ра след скандала.....а кажи ми как стават тези неща...?

Comment

Аз зареждам редовно на нашето Еко в Младост, включително сега в петък, не съм забелязал да се правят шашми ... Ама кой знае ...
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Моя разход на бензин е потресаващ и лесно се разбира ако има промяна.
                              Ако зареждам на *K* на шипченски проход разхода ми е по-голям . Дали и на мен са ми правили този номер или просто им е скапан бензина не знам.
                              ...

Comment

Working...
                              X