Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарявам три мяукащи сладура:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подарявам три мяукащи сладура:)

Подарявам три прекрасни котенца.
    Бяха изхвърлени от някой " добър" и " грижовен" стопанин.
    Бежко, Шарко и Сивчо са на около месец и все още се хранят с биберонче.
    Изключително чаровни и сладки мъници са и ще се радвам да си намерят, стопани, които да ги обичат.
    Ако искате някой от тях или имате въпрос, моля пишете ми на ЛС.
    Attached Files
    GTV 1.8 TS

По-добре ги пусни в дивата природа, където им е мястото и ако е речено, ще се адаптират и оживеят - за хората няма кой да мисли в днешните времена, а камо ли за животните.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:44.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Точно така....все още имат нужда от грижи.Хапват на 3 часа и се топлят на едно шише с вода...вместо майка им.
        GTV 1.8 TS

Comment

По-логично е да ги осинови някоя възрастна котка - все пак са от един вид.
          sigpic

Comment

---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:45.

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              Логично но..малко вероятно. Даже майка им да ги "натири"
              след като чака ново потомство е по вероятно.
              Разбирай кьде 3-4 я месец.
              Аз бих ги взел, но си имам собствен прайд. Моите си имат бьдещи нови собственици, които ги чакат да поотраснат още. Ама като си вземем довиждане, се очертава ново попьлнение.
              Щом майка им ги е натирила - не можем да вървим против природата.
              По добре да помогнем на хора, отколкото на котки.
              sigpic

Comment

Не философствайте младежи.....хросто това са три сладечета, които имат нужда от дом, защото са изхвърлени без време.Така или иначе...прибрала съм ги и се грижим за тях докато станат самостоятелни, но след това ще е трудно ако останат...просто имам три мачока и едно куче....ще отеснее двора.
                GTV 1.8 TS

Comment

---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:46.

Comment

Тези сладурчета са плод на човешката намеса в природата и не правим нищо добро за тях ако продължаваме неестественото им развитие.
                    sigpic

Comment

---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:49.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Тези сладурчета са плод на човешката намеса в природата и не правим нищо добро за тях ако продължаваме неестественото им развитие.
                        Абе човеко....мачоците бяха изхвърлени тенденциозно на едно бунище...не ги е оставила майка им....Та в тази връзка какъв естествен подор и т.н....А човешката ми намеса е.....просто защото сърце не ми дава да оставя безпомощни същества. Казвам го така....защото не веднъж ми се е случвало .....Прибираме ги.....обезпаразитяваме ги и ги подаряваме. Нека и тези животинки имат шанс....
                        GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                          ....... Казвам го така....защото не веднъж ми се е случвало .....Прибираме ги.....обезпаразитяваме ги и ги подаряваме. Нека и тези животинки имат шанс....
                          Следващата стъпка преди да ги подариш е да ги кастрираш.
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Абе човешките деца дето са изоставени да не би да ги кастрират бе.

Лейче донес ми Рижко - лично обаче.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Значи това е най-правилното решение.Освен че спираш човешката простотия която предишния е сътворил,самия ти можеш да имаш съвеста че не си като него.
                              Именно за това бездомните животни са голям проблем.Тук не говорим за природни дадености а за градска среда.
                              Ако сложиш на страна проблемите до които водят не кастрираните животни,ще се намали драстично и популацията им в градските зони,където кучета и котки нямат място.
                              Не си мисли че нямам животни в къщи..имам и то в изобилие.
                              Още повече че тук не сравняваме циганетата с животните нали?
                              Има много страници изписани за и против кастрацията.Ако всеки се грижеше за животинката си нямаше да има проблеми с тях.Интересен е факта на олигофрените живеещи извън България...как там ги кастрират а тук сме против...
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                              X