Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарявам три мяукащи сладура:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Божеее....Понякога е много по-хуманно' да помогнеш на котките/животните отколкото на хората...че то хора не останаха....
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Черка, искам оная трицветната мацка ! Ако Суска няма нищо против прати ми я по него, ако не... ми кат идвам до София ще си я взема.
      bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
        Черка, искам оная трицветната мацка ! Ако Суска няма нищо против прати ми я по него, ако не... ми кат идвам до София ще си я взема.
        Ако наистина я искаш...с удоволствие ще ти я запазя. Само обаче ще я поотгледам още малко, за да стане самостоятелна мачка.
        GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
          Ако наистина я искаш...с удоволствие ще ти я запазя. Само обаче ще я поотгледам още малко, за да стане самостоятелна мачка.

Искам я ами ! Само трябва да се разберем кога да си я взема, че.... май не не ти се дава...
          От сега казвам, че няма да е градска мацка. Ше я занеса на мама и на тати в Червен да гони змийчета, мишоци, гущероци и мачоци на воля...

Comment

Искам я ами ! Само трябва да се разберем кога да си я взема, че.... май не не ти се дава...
            От сега казвам, че няма да е градска мацка. Ше я занеса на мама и на тати в Червен да гони змийчета, мишоци, гущероци и мачоци на воля...
            Хи хи...ще става селянче
            Това е добре....ще живее на свобода. Нека наистина дръпне малко....няма и месец и все още иска много грижи. Храниме я с биберон на всеки три часа...плюс разни витамини и тимподобни.
            GTV 1.8 TS

Comment

Това коте дето разправях по-долу го взех на 15 дена щот нямах търпение, хранихме го с капкомер и с мокро памуче го галехме по шкембенцето да се уригне се едно че майка му го ближе.Нямаше такова кротко коте, даже и не цвъкаше като порасна.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Хи хи...ще става селянче
                Това е добре....ще живее на свобода. Нека наистина дръпне малко....няма и месец и все още иска много грижи. Храниме я с биберон на всеки три часа...плюс разни витамини и тимподобни.
                Защо, тя сега гражданче ли е?
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Защо, тя сега гражданче ли е?
                  Мися, че е той и да, гражданче е. Факт!
                  Справка: погледни регистрите в община Връбница.
                  GTV 1.8 TS

Comment

Мися, че е той и да, гражданче е. Факт!
                    Справка: погледни регистрите в община Връбница.

Хм... мисля си че е тя... щот трицветни са само мацките.

Comment

Хм... мисля си че е тя... щот трицветни са само мацките.
                      Хм..ми може. Ще я огледам по-обстойно.
                      GTV 1.8 TS

Comment

Другари, не знам колко сте вещи в животинската психология, но някак си ми изглежда странно да затвориш едно животинче между няколко стени, да го кастрираш и в същото време да си мислиш, че му правиш добро.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Другари, не знам колко сте вещи в животинската психология, но някак си ми изглежда странно да затвориш едно животинче между няколко стени, да го кастрираш и в същото време да си мислиш, че му правиш добро.
                          Мачоците в момента живеят в къща Олди А и ето на Шарко му се очертава да стане селянче...и сред припода и мишки.
                          GTV 1.8 TS

Comment

Мачоците в момента живеят в къща Олди А и ето на Шарко му се очертава да стане селянче...и сред припода и мишки.
                            Ааааа... "Шарко" е мацка ! Пък и няма да е съвсем селянче, щот Червен е бил средновековен град... е сега си е селце, но... мое да се каже, че ще е полу-селянче.
                            И да не ми я кастрирваш !

Comment

Не гледате ли нЕкоЕ прасенце, да си играят малките.
                              Мисля, че това коте никога не е било гражданче, което е страхотно разбира се.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

За миг се уплаших, да не я прибереш у вас при змийчето
                                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X