Божеее....Понякога е много по-хуманно' да помогнеш на котките/животните отколкото на хората...че то хора не останаха....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подарявам три мяукащи сладура:)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеЧерка, искам оная трицветната мацка ! Ако Суска няма нищо против прати ми я по него, ако не... ми кат идвам до София ще си я взема.GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеАко наистина я искаш...с удоволствие ще ти я запазя. Само обаче ще я поотгледам още малко, за да стане самостоятелна мачка.
Искам я ами ! Само трябва да се разберем кога да си я взема, че.... май не не ти се дава...
От сега казвам, че няма да е градска мацка. Ше я занеса на мама и на тати в Червен да гони змийчета, мишоци, гущероци и мачоци на воля...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеИскам я ами ! Само трябва да се разберем кога да си я взема, че.... май не не ти се дава...
От сега казвам, че няма да е градска мацка. Ше я занеса на мама и на тати в Червен да гони змийчета, мишоци, гущероци и мачоци на воля...
Това е добре....ще живее на свобода. Нека наистина дръпне малко....няма и месец и все още иска много грижи. Храниме я с биберон на всеки три часа...плюс разни витамини и тимподобни.GTV 1.8 TS
Comment
-
Това коте дето разправях по-долу го взех на 15 дена щот нямах търпение, хранихме го с капкомер и с мокро памуче го галехме по шкембенцето да се уригне се едно че майка му го ближе.Нямаше такова кротко коте, даже и не цвъкаше като порасна.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеХи хи...ще става селянче
Това е добре....ще живее на свобода. Нека наистина дръпне малко....няма и месец и все още иска много грижи. Храниме я с биберон на всеки три часа...плюс разни витамини и тимподобни."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЗащо, тя сега гражданче ли е?
Справка: погледни регистрите в община Връбница.GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеМися, че е той и да, гражданче е. Факт!
Справка: погледни регистрите в община Връбница.
Хм... мисля си че е тя... щот трицветни са само мацките.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеХм... мисля си че е тя... щот трицветни са само мацките.GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДругари, не знам колко сте вещи в животинската психология, но някак си ми изглежда странно да затвориш едно животинче между няколко стени, да го кастрираш и в същото време да си мислиш, че му правиш добро.А и ето на Шарко му се очертава да стане селянче...и сред припода и мишки.
GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеМачоците в момента живеят в къща ОлдиА и ето на Шарко му се очертава да стане селянче...и сред припода и мишки.
И да не ми я кастрирваш !bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеМачоците в момента живеят в къща ОлдиА и ето на Шарко му се очертава да стане селянче...и сред припода и мишки.
Мисля, че това коте никога не е било гражданче, което е страхотно разбира се."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеИскам я ами ! Само трябва да се разберем кога да си я взема, че.... май не не ти се дава...
От сега казвам, че няма да е градска мацка. Ше я занеса на мама и на тати в Червен да гони змийчета, мишоци, гущероци и мачоци на воля...
За миг се уплаших, да не я прибереш у вас при змийчетоAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment