Известие

Collapse
No announcement yet.

Кола от Америка ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кола от Америка ?

Здравейте тези дни се порових в Американския ebay и видях че колите там са нереално евтини т.е. X6 5.0i се продаде на търг за 1547$ Дали това е реално или е някаква измама как мислите? А търговците който продават коли от този клас има 100% положителни мнения и + чета.
    Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

eBay е търг, това е минимална проформа цена. Цената на която може да закупиш стоката без да наддаващ е когато срещу нея пише "buy it now", но не винаги има крайна цена, някои търговци се надяват на сума по-висока от себестойноста.

Comment

х6 на тази цена няма и в Америка...объркали си се нещо.
      Ebay е велико средство за пазаруване принципно.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Ами тази която я гледах цената и почваше от 100$ и имаше 7 човека които надаваха и цената и стигна 1547$ търгът приключи с тази цена. Видях и други коли от този клас които се продадоха за 2000-3000$ не знам дали наистина са продадени защото за коли от този клас е не реално ниска цена и за това реших да попитам тук.
        Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

да ама не е стигнала на минимума като цена или за да ме разбереш ---> "reserve not met"
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аха разбрах. Благодаря за пояснението!

Comment

Демек, пуска си Иван колата за продаване. Цената той е определил за себе си. Обаче търга не стига исканата от него цена, това значи, че Иван не си продава колата ли? Щото принципно, действието на търговете е "Който даде най-много" , тоест, ако някой даде 3 лева и никой не го качи, трябва да му продадат стоката ...според мен.
              Не трябва ли в случай, че си наддал ной-много, но соБственика не му изнасят трите лева и се откаже, да се води дело за неустойки в полза на купувача ? Нещо и аз не им разбирам на тия псевдо - търгове

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                Демек, пуска си Иван колата за продаване. Цената той е определил за себе си. Обаче търга не стига исканата от него цена, това значи, че Иван не си продава колата ли? Щото принципно, действието на търговете е "Който даде най-много" , тоест, ако някой даде 3 лева и никой не го качи, трябва да му продадат стоката ...според мен.
                Не трябва ли в случай, че си наддал ной-много, но соБственика не му изнасят трите лева и се откаже, да се води дело за неустойки в полза на купувача ? Нещо и аз не им разбирам на тия псевдо - търгове
                Не е точно така там... има долна граница, която ако не се достигне - търга се счита за недействителен.
                Тая цена може да се залага при създаване на търга.
                Може и без нея, но тогава колкото - толкова.
                Прочети им условията...
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                X