Колеги, имам резервация за 4 нощувки в хотел във Виена за 27-30.08.2013. Резервацията няма да може да се използва, а парите ще се удържат. Така, че някой, ако иска да се възползва да го мислим, как ще стане.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой за Виена?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от iee Покажи съобщениеКолеги, имам резервация за 4 нощувки в хотел във Виена за 27-30.08.2013. Резервацията няма да може да се използва, а парите ще се удържат. Така, че някой, ако иска да се възползва да го мислим, как ще стане.
"Имам нива за оране в България.Трябва да се изоре до вчера.Давам 1000лв."
Все пак Виена не е три преки град.Срока които си дал е като от днес за вчера.Ти си резервирал и чакаш някои да ти върне парите??!?!
Имаше тук един елемент които си подаряваше старите матраци.Предложението ти е горе долу същото.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
-
Що се заяждаш без да мислиш? Да съм писал някъде, че искам пари? А? Или ти е трудно за го проумееш?Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
-
Първоначално публикувано от iee Покажи съобщениеКолеги, имам резервация за 4 нощувки в хотел във Виена за 27-30.08.2013. Резервацията няма да може да се използва, а парите ще се удържат. Така, че някой, ако иска да се възползва да го мислим, как ще стане.
Ех Ванка яко нямаше да сме в Созопол тогава веднага се изстрелвахме ама....sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Обърни се към туристическите агенции....въпреки малкото време което остава....може да спестиш някой лев от дадените....
Ти всичко ли си платил...?....или само капаро си дал..?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеЕх Ванка яко нямаше да сме в Созопол тогава веднага се изстрелвахме ама....За съжаление е кратък срокът, ама в последния момент им се промениха плановете на нашите
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Comment
-
Първоначално публикувано от iee Покажи съобщениеОткачихте вие с тоя СозополЗа съжаление е кратък срокът, ама в последния момент им се промениха плановете на нашите
Чуй се с Ралица на Марто - може да го пласирате пътуването!sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеОбърни се към туристическите агенции....въпреки малкото време което остава....може да спестиш някой лев от дадените....
Ти всичко ли си платил...?....или само капаро си дал..?Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Comment
-
Първоначално публикувано от iee Покажи съобщениеРезервацията е през booking.com . Условията по точно тази резервация са, че вземат цялата сума, ако се анулира. Иначе още 5-6 резервации изгоряха, ама с по-дребни суми. Някой, пък се анулираха безплатно.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от iee Покажи съобщениеЩо се заяждаш без да мислиш? Да съм писал някъде, че искам пари? А? Или ти е трудно за го проумееш?
Кои ще ти вземе резервето за Виена в автомобилен форум в следващите 2 дни?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Знам ли? Може и от чужбина да чете някойПробвам, ако не стане здраве да е
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Comment
-
Първоначално публикувано от iee Покажи съобщениеЗнам ли? Може и от чужбина да чете някойПробвам, ако не стане здраве да е
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Абе много си е убаво във Виена.Хората са топли и отворени, с доста славянска кръв, нямат нищо общо с тия по на север, па и виното им е добо и мезетата, а за бирата е ясно.Ако спечеля тая вечер от тото-то ще взема тая разервация.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment