Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за DSG акоростна кутия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми чекай тоя дет си е купил да я покара и ще ти каже
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ибаааааааааааааахти змея как арчи градско! Таз колица тежи 1300 килца и на тези коне й идват множко! Извънградско ми даде 6,5/100, но в града нещо още не мога да засека коректен разход. Нещата си отиват на към 8.5+ май...
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Чета ти поста и с интерес очаквам да видя стряскаща цифра накрая..... а то - 8.5+
        Пунтото ми харчи над 9л. в София
        Всичко е в реда на нещата!
        sigpic

Comment

Срам ме е да напиша цифрата 10.5/100 по борд компютър и никакви ексцесии с колата. бах маа му, че тя колкото 159-ката ми харчи!

Оставих на Бобо в Екстрийм за пълно обслужване, дискове, накладки и т.н.

Comment

Не забравяй че това е бензин и не го сравнявай с Алфата която е дизел защото харчещата кола е Алфата в случая не Пежото!
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Бате Живко, кола 1800кг кола с шофьора, да гори 10 в Сф не е много си мисля, било то и дизел.
              Тук вчера си говорих с приятел, кара бмв 535д с чип...само задно дори...разхода градско не показва по-ниско от 13!!
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Сега разбирам защо са и минали само 30 000км.

Боянски не прибързвай с изводите. Покарай я няколко стотин км. и тогава ще си направиш сметка за реалния разход...Трябва да се покара, евентуално да и се смени ламбда сонда и свещи, знае ли човек нека се пораздвижи и да се усети стилът на каране :P
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Едно ГИ и си ти!
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Едно Пежо 107 харчи в града 6/100... Неоправдано висок разход има твоята машинка. На твое място бих сложил един ГИ с бутилка на мястото на резервната гума, ако нямаш предразсъдъци разбира се.

Comment

много и тежат вратите
                      на градска кола е относително дали ще има полза от ГИ. ако се кара по 1-2 километра, той съвсем няма да се включва. а и без багажник ще остане горката.
                      точка

Comment

Абсолютно има смисъл от ГИ даже и за градско.Преди 4 месеца взех на жената новото браво-1.4 турбо бензин -120к.с.2009г. на 60000км.След месец му сложих ГИ Фобос и сега съм супер доволен.Градско /верно в Плевен , не в София/гори максимум 9 , извъградско 6 и то при съвсем неикономично , а нормално каране и без жалене.Колата е с ръчна кутия и жената сега постоянно ми мрънка , че не може да се дореди до нея от мен.159-та я изкарвам само за дълго пътуване , просто не си заслужава да я юркам в града , а и разхода на бравото като пари е доста по-нисък.С ГИ и при този разход парите за гориво са почти наполовина на бензина а разлика във вървенето не се усеща, даже колата е по-тиха.
                        Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

да бе, ама в сметката ти не виждам разхода на бензин докато обърне на газ което става при минимум 40 градуса на двигателя. зимата докато я качи тая температура, си минал 1-2 километра чисто на бензин и то с обогатяване.
                          за дълги разстояния спор няма.
                          точка

Comment

Аз си гледам джоба и си мисля , че най-добре ги усещам нещата, а иначе обяснения и разяснения много и различни.
                            Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Вчера я обслужих при Бобо и от днес сме официално на пангара В клата ще се вози жената и бебето и никога не бих им сложил газ. Не знам - вярно имам предразсъдъци.

извънградско дава 6,5/100, смесено към 7,7/100, градско около 10/100. Добре е за кола 1300 кила роботизиран хафтоматик... май

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                                Вчера я обслужих при Бобо и от днес сме официално на пангара В клата ще се вози жената и бебето и никога не бих им сложил газ. Не знам - вярно имам предразсъдъци.

извънградско дава 6,5/100, смесено към 7,7/100, градско около 10/100. Добре е за кола 1300 кила роботизиран хафтоматик... май
                                Разхода ти е напълно нормален! Имаме няколко фирмени С2-ки със същият двигател и харчат около 9 на 100 в града, но са по-леки и са с ръчни скорости. Надявам се обаче Пежото да е по-надеждно от цитроените!
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X