Известие

Collapse
No announcement yet.

има ли "клиенти" на sg-group

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• има ли "клиенти" на sg-group

има ли хора на които им се обаждат варненските мутри

http://sg-group.bg/

Код:
    DOMAIN NAME: sg-group.bg
    requested on: 10/07/2008 16:01:51.217275 EEST
    processed from: 10/07/2008 16:01:51.353336 EEST
    activated on: 16/07/2008 10:47:34.616332 EEST
    expires at: 10/07/2014 00:00:00 EEST
    registration status: Registered

REGISTRANT:
    S.G. GRUP OOD
      ul. Sofronii Vrachanski 7
      VARNA, 9000
      BULGARIA

ADMINISTRATIVE CONTACT:
      Yuliyan Tsamparov
      office@sg-property.biz
      S.G. GRUP OOD
      ul. Sofronii Vrachanski 7
      VARNA, 9000
      BULGARIA
      tel: +359 52 979039
      fax: 
      NIC handle: YT42522

TECHNICAL CONTACT(S):

Aleksandar Stoyanov
      alex@anilex.com

ul. Sofroniy Vrachanski 7
      VARNA, 9000
      BULGARIA
      tel: +359887201459
      fax:  
      NIC handle: AS42870

NAME SERVER INFORMATION:
    ns3.dreamhost.com 
    ns2.dreamhost.com 
    ns1.dreamhost.com 

DNSSEC: Inactive
    точка

Ако не се лъжа преди около 3-4 месеца се бяха опитвали да рекетират фирмата ми, като твърдяха, че имало неплатени сметки към Виваком от 2005-а година. И те ги били купили. Едно, че е минала давност, друго че Виваком трябваше да ни уведоми... Мацката, дето е управител, им рекла - нямате кахър, но искам да ми се издаде фактура! От тогаз - ни вопъл, ни стон от тия
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

абе мани ги чак като ти пратят писмо има тяхното лого с кантара на Темида да е по-достоверно и заплашително,не ти ли дойдат лихвари до вратата спи спокойно вервай ми,то и да те съдят трябва да е гражданско дело не наказателно от там трябва да ти видят доходите безработен ли си какъв си изчислява се има крайна необходимост има минимален жизнен минимум да ти останат пари да живееш в месеца и колко можеш да внесеш,може да те осъдят да плащаш 10 лева на месец в годините то ще ги изяде инфлацията и никоя фирма няма да е доволна да чака години парите си и се обезсмисля съдилището,а и докато те намерят там ли живееш и тн...аз на нашите съм им казал от преди 15 години че не живея там даже не отварям и вратата никога като се звъни на звънеца не са ме виждали на живо не знаят жив ли съм.

Comment

то ясно че докато не ми дойде писмо с обратна разписка само си го местя в другия крачол. отделно че става въпрос за супер измислено задължение към виваком което е с изтекла давност, даже и договор се съмнявам да има. интересното е че след 3 годишно прекъсване пак почнаха да ми звънят (те друго и не могат да направят). но изглежда виваком и глобул им дават мноо безплатни минути и номера (звънят смело от 5-6 различни стационарни сф номера).

ПП
        интересното е че изглежда имат достъп до базата данни с регистрациите на сим картите (следователно и до всички лични данни) щото няма друг начин да ми намерят телефона.
        Last edited by kolev; d.m.y г., 07:46.
        точка

Comment

Аз също имах една сметка при тях,на Виваком платих си я това е,да не се занимавам с глупости.
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

при мен става въпрос за услуга която нито съм искал, нито съм ползвал.също не съм информиран от виваком че "дълга" ми е бил прехвърлен. дори преди няколко години отказаха да ми входират жалбата.
            точка

Comment

Тези са големи рекетьори. Една позната 3 пъти си плаща една сметка от по 50-тина лева в рамките на 3-4 години към глобул. Всеки път издават касов бон, но след известно време бона избелява и все едно нямаш. Рекетъорите звъняха по 2-3 пъти на ден, даже до обиди и заплахи се стигна, но не съобразихме да ги запишем. Истината е, че има някакъв минимален праг непомня колко, май 200лв, под който въпросните мошенници нямат право да заявят иск. Друг пък приятел, дължеше някъква измислена сметка от 70-80лв, тези няколко месеца го тормозиха по телефона, после спряха. Рекетьорите разчитат на страха на хората да ги накарат да платят сумите, но ако не се платят нищо не става(става въпрос за малки суми).
              Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                то ясно че докато не ми дойде писмо с обратна разписка само си го местя в другия крачол. отделно че става въпрос за супер измислено задължение към виваком което е с изтекла давност, даже и договор се съмнявам да има. интересното е че след 3 годишно прекъсване пак почнаха да ми звънят (те друго и не могат да направят). но изглежда виваком и глобул им дават мноо безплатни минути и номера (звънят смело от 5-6 различни стационарни сф номера).

ПП
                интересното е че изглежда имат достъп до базата данни с регистрациите на сим картите (следователно и до всички лични данни) щото няма друг начин да ми намерят телефона.
                ако ти го пратят по пощтата и пазят квитанцията и някой го вземе писмото също е официален документ че са те уведомили внимавай,имах карти 2 на мое има и тоя дето ги ползваше го застреляха и имаше солидни сметки който не платих,некви ми бяха намерили телефоните на съседите от етажа и им звъняли и ги разпитвали за мене можеш ли да си представиш наглост?аз им казах един път нищо няма да платя за един смс от София до Пазарджик ми взеха ем тел 90 стотинки?а колко пари ми откраднаха от ваучерите още на времето не е истина,и глобул и ем тел имам над 1300 лв задължения на мое име без да съм ги изговорил аз,аз съм им ги опростил ако искат да ме окичат на позорният стълб да ме разлепят пред блока все тая,на един наш съсед момчето не си внесло пари и на входа на новата ни врата входната тя е модерна конструкция с чип красива е масивна излезе над 5 хиляди лева плати блока за нея тия хванали та разлепили с 17 огромни лепенки червено бели името на съседа с некви заплахи да плати веднага,и аз видях посочените телефони и се обадих и викам вие ли налепихте входа на блок 201 в младост защото имам информация за лицето дето търсите,те викат да ние,викам лицето е безработно от 4 години пие и рови по кофите изгониха го от тях и в момента е в някакъв приют за душевно болни и има някакво заболяване опада му косата и миглите преди 2 години като го виждах за последно не знам дали е жив,и викам абе куре ако некой от вашият офис ни дължи пари на блока да дойдеме да ви налепиме вратата на офиса с с лепенки бе кога ви нема да не сте там децата ви слепнали да се родят да не можете да ги разделите на гробовете ви задължения да никнат на никролозите от горе лепенки да ви залепят,и му казах че барна ли некой да лепи върху нашето имущество нема да го питам къв е и какво е директно шутове да се оплаква на кой иска аз ще кажа че съм го видел да се опитва да отвори вратата да краде,тия лепенки нямат махане като тръгнеш да махах се къса не се отлепва и лепилото остава разрушаващ се стикер е много здрав и е гумиран от горе като найлон е,с 2 ма съседи полудяхме с шпакли сме чегъртали заради тия лайнари,ще дойде от некъде си да ти насере там дето живееш и си платил кой си ти бе си лепиш у вас.

Comment

Абе не им обръщайте внимание на тея мишоци, просто не им вдигайте и се отказват....мене ми звъняха за някакъв домашен телефон имал сметка ...??Аз нямам домашен телефон от 10 години...първоначално ги псувах..накрая реших да не им вдигам...звъняха всеки ден по веднъж ..и след време се отказаха
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Всички такива събирачи действат без никакво правно основание (най-малкото, че при цесия, т.е. прехвърляне на дълг) длъжникът трябва да бъде уведомен. Така че спокойно им обяснете, че "ебете си майката" са три отделни думи.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Имаше някъде един запис на подобно обаждане и оня нарежда как щели да дойдат и да го праят на поликлиника и тем подобни, пича съвсем спокойно им каза или заповядайте да си вземете парите или спрете да звъните.Ма ако дойдете няма са сърдите после щом ще се плашим.Оня продължава да нарежда, тоя пак го покани, тамън били на маса с приятели и ако са толкова ербап да заповядат.Туй ма подсети за снощи едни коли нещо не се разбраха , по-точно шоферите и единия почна да нарежда, оня слезе от колата и му вика слез да се разберем, другия потегли и през прозореца вика - след малко щса върна и отпраши с мръсна газ.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Имаше някъде един запис на подобно обаждане и оня нарежда как щели да дойдат и да го праят на поликлиника и тем подобни, пича съвсем спокойно им каза или заповядайте да си вземете парите или спрете да звъните.Ма ако дойдете няма са сърдите после щом ще се плашим.
                        Еми то всеки пенсиониран полицай/военен, на над 77 год. възраст, кат отнесе половината глава на тоя-оня събирач със законно притежавания от него макаров и набързо ще изчезне тая мода.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

да бе верно е а особенно на ромите как не им върви с такива напоследък,е и оня кви ги свърши в квартал Миленков ...наричаха го уан шот...то не е хубаво да се базикаме така с хората и те искат некой лев на изкарат на наш гръб,много хора живеят на гърба на другите хора направо са ги впрегнали по един или друг начин,е за това ме кефи българският селянин не можеш да го ощавиш брате,само ток и вода пък и тях си ги крадат,по селата кви са фокусници двойни тръби некой не минават през водомерите изобщо,боли ги за нас нали съм седял на маса вечер яде си мръвките кърка си винце и ракия гледат новините за София кво става и се хилят,погледне ме вика това така ли е и се подсмихва,ни можеш да го намериш в тях ако той не иска пък и в тех не можеш да влезеш ще изпохапе кучето оди му дай призовка.

Comment

Това е озаконен държавен рекет,където парите отиват в частен джоб....ако ме разбирате.....като паркинги и гаражи....също така ме дразни това найменование "Частен съдебен изпълнител"....къде е тук съдебната власт?...Темида пасти да яде.....
                            В София въпросната фирма се помещава на бул, България 75......на 4- етаж са настанени около 20 млади момчета по цял ден седят пред мониторите и с шлемофони в импровизирани кабинки рекетират по телефоните длъжници.....значи някой добре печели на гърба на държавата.....за да подържа такъв антураж......като изкупуваш дълга на някой на полувин цена....и след това печелиш с заплахи......
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              В София въпросната фирма се помещава на бул, България 75......на 4- етаж са настанени около 20 млади момчета по цял ден седят пред мониторите и с шлемофони в импровизирани кабинки рекетират по телефоните длъжници...
                              Пак го казвам, само да стане на мода отстрела на вреден дивеч в тая държава и... няма да намериш скоро мераклии да се правят на бабаити. Държавата е пълна с взели-дали дедовци с дулми в долапите, нали от такъв загина мой приятел, нищо, че заминавайки, успя да го напълни догоре...
                              Само те изгледа накриво на пияна глава, в миг решава, че ти си враг №1 на народа и си до там.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X