Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за фотоконкурс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко помощ за фотоконкурс

Здравейте колеги,
    по-добрата ми половинка се е закрастила на тема фотография и участва в любителски фотоконкурс за най-добра снимка на тема "В люлката на цивилизацията. Моят поглед към Европа." Както може да се очаква, победителят от конкурса ще бъде определен посредством гласунето във фейсбук. И тук идва и моята роля, след като бях любезно помолен (с тиган и точилка) да пиша за съдействие в любимия форум, аз от своя страна отправям гореща молба към вас-ако случайно имате желание да гласувате за някоя снимка на Десислава Димитрова на този линк: https://apps.facebook.com/offerpop/C...&rest=0&v=View,
    ще съм ви лично признателен и много благодарен. И двама обещаваме да почерпим и се надяваме снимките да ви харесат.
    Поздрави на всички и предварително благодарим
    alfa romeo sprint 1984

sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Благодаря!
      alfa romeo sprint 1984

Comment

VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
        Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
          Мерси, мерси!

Забравих да спомена, че наградата за първите трима ще е изложба в или около пловдивския университет. И потупване, ама не се знае къде
          alfa romeo sprint 1984

Comment

Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
            Забравих да спомена, че наградата за първите трима ще е изложба в или около пловдивския университет. И потупване, ама не се знае къде
            Нямам фейсбук,иначе бих гласувал.А като дойде време за изложбата пиши да я разгледаме.

Comment

Чак пък изложба... ще им изкарат снимките на пана някъде около университета. То е изцяло с любителска насоченост и съревнование между познати.
              alfa romeo sprint 1984

Comment

Е добре,поне датата когато ги поставят за зяпане

Comment

No problems!
                  alfa romeo sprint 1984

Comment

Благодаря на всички помогнали с гласа си! Оказа се, че за да запълнят места ще сложат и наши снимки в изложбата, която ще е от 27 до 30 септември в двора на ПУ (ректората). На 27 вечерта щяло да има и награждаване с грамоти, така че който желае да поразгледа или реши да си получи обещаното черпене да заповяда
                    alfa romeo sprint 1984

Comment

Working...
                    X