Известие

Collapse
No announcement yet.

Натоварен ли е пътя София-Калотина?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Натоварен ли е пътя София-Калотина?

Някой минавал ли е там наскоро? Има ли много движение на тирове и съответно необичайно големи задръствания на самото ГКПП? Повече ме интересува натоварването на пътя до там.
    Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

на 17ти (събота) около 11ч. сутринта минах от там имаше 5-6 коли пред мен, всичко беше нормално.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Днес ми изглеждаше нормално. Многото турски пътуващи ги нямаше... Става дума за пътя, на самото КПП как е не знам.
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Да пътя до там ме интересува... дали гъмжи от ТИР-ове, че нали е такъв сезона малко. Планувам един преход с байка та затова.

Comment

Ха, ако часът много не те интересува, пътувай утре след 14 часа - има забрана за товарни.
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Много зависи от конкретния ден и час, не може да се каже по принцип.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Е, той маршрута не се минава за няколко часа. Плановете са за събота едни 140км в двете посоки, които ще отнемат предполагам цял ден.

Comment

вече няма толкова движение,тировете не са повече от друг път
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

И гастарбайтерите се поприбраха.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Добре звучи. Мерси за инфото

Comment

И все пак се пази от турците с тировета.Има пакетчета от три четири автомобила прибиращи се,но не е както беше преди седмица и малко.
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                      X