Известие

Collapse
No announcement yet.

Мото Мания

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мото Мания

Ето тука викам да си пишем на воля за мотори.Колега Доко наскоро бях на един събор и снимах тази моторетка мотора трее да е хорнет или по стар цбр,ма ме кефи,чудно ми е как ли се кара с тази гума отзад.

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...31375&page=619
    155 2.0 16v МY95 Sport

Оф, сега видях, че си отворил тема за моторетки.
    Къде е този хорнет, в темата за общи приказки видях си качил снимки на едно мотопедче...
    А между-другото днес си покарахме едни 150км на макс, има и видео но по-късно, ако го качат, че go-pro3 прави големи файлове.
    Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Оф, сега видях, че си отворил тема за моторетки.
      Къде е този хорнет, в темата за общи приказки видях си качил снимки на едно мотопедче...
      А между-другото днес си покарахме едни 150км на макс, има и видео но по-късно, ако го качат, че go-pro3 прави големи файлове.
      Двигателя на мотопедчето май е хорнет 900 или цбр 900 стария дето се води 919
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Eто това е моята голяма мечта ,ма лошото е ,че няма намиране на тънка цена.
        http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...06%20yoshi.htm
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

На горната снимка, и на тази, К5 1000.
          Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
            Двигателя на мотопедчето май е хорнет 900 или цбр 900 стария дето се води 919
            Ако даде повече газ рацера, карбовете може да му засмучат топките
            sigpic

Comment

На горната снимка, и на тази, К5 1000.
              К5 се намира лесно ма к5 YOSHIMURA няма намиране на снимката ти ли си и ако си карал к5 кажи отзиви и впечатления ,аз не съм карал никога.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

К5 се намира лесно ма к5 YOSHIMURA няма намиране на снимката ти ли си и ако си карал к5 кажи отзиви и впечатления ,аз не съм карал никога.
                К5 с генерация уошимура?
                Купуваш една К-петица и една генерация и си ти, а може и с едно гърне да минеш.
                А около мен са доста "сузукаджии", повечето са с хилядарки, аз съм имал К2 750 и К7 600, карал съм хилядарка, върви прилично, много здрава рама, двигател и скорости чук.

Comment

К5 с генерация уошимура?
                  А около мен са доста "сузукаджии", повечето са с хилядарки, аз съм имал К2 750 и К7 600, карал съм хилядарка, върви прилично, много здрава рама, двигател и скорости чук.
                  Не имам предвид к5 yoshimura тази от линка истинската 215 коня не само аспух
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

К5 с генерация уошимура?

Тц, Yoshimura Edition е върха на сладоледа при Сузуки и няма как да се постигне желания резултат със смяна само на гърне или генерация. Там заводско всичко е модифицирано и промените са драстични, бутала, валове, електроника, настройки, окачване ... ориентирана е изцяло за пистово ползване предимно от профита, за "евридейка" по нашите пътища ще е тегав за каране.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщение
                      Тц, Yoshimura Edition е върха на сладоледа при Сузуки и няма как да се постигне желания резултат със смяна само на гърне или генерация. Там заводско всичко е модифицирано и промените са драстични, бутала, валове, електроника, настройки, окачване ... ориентирана е изцяло за пистово ползване предимно от профита, за "евридейка" по нашите пътища ще е тегав за каране.
                      Перфектно си обяснил колега ,а по въпроса за пътищата ,нека да докачим по един такъв па ще се мъчим после да го караме.
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Да, знам, смених две Сузукита, но пиша от телефона и ме мързи, затова му казах да си сложи едно гърне, чиста хилядарка е му е достатъчна на Колето.

Comment

Да, знам, смених две Сузукита, но пиша от телефона и ме мързи, затова му казах да си сложи едно гърне, чиста хилядарка е му е достатъчна на Колето.
                          Точно това ми е идеята за сезон 2014 ако боговете са на моя страна една К5 1000 с добра генерация и нещо от рода на пауър командер.

Вчера вечерах пица Фрути ди маре и студен наливен туборг,че от онзи ден не ми излизаше от главата.Ако има някои мераклия за Цбр 954 имаите в предвид ,че трее да махна моя,машината е 6 точки иска само гуми,че наскоро щях да падна,станали са камък.

---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:44 ----------

Едно от любимите ми клипчета http://www.youtube.com/watch?v=ITDJ2AUa2P4
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

[/COLOR]Едно от любимите ми клипчета http://www.youtube.com/watch?v=ITDJ2AUa2P4
                            хахаха, как се овъртя мангала

Дай снимка на 954-та с цена и малко информация.
                            sigpic

Comment

хахаха, как се овъртя мангала

Дай снимка на 954-та с цена и малко информация.
                              Несъм расист ма мноо се кефя на това клипче.

ЦБР 954 рр 2003 година около 32000 км без забележки аспух терминиони ма маи съм му загубил DB Kiler а за него, не е падано с него орегинална боя гуми на 3 години за боклука.Снимки трее да има в темата гараж на форумните мотоциклети ,ако ги няма мога да пусна нови.Ако аз го докарам до бг за моя сметка,и му взема 5000 лева ще съм мноо доволен,ма мога,и да падна малко,та може да се говори,за цена. Мотора е стрела пълен сток,масла филтри акомулатор нови.Накладки ще иска 100 процента не, веднага ,ма са вече към края. от пред е на един зъб по малък пинион иначе е мноо муден с орегиналния.http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=66633 тук са снимките.
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                              X