Известие

Collapse
No announcement yet.

Оглед на автомобил в региона около София, моля за помощ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Оглед на автомобил в региона около София, моля за помощ!

Здравейте колеги!
    Едно приятелче иска през седмицата да пътува за София и региона...набелязал си е няколко автомобила...мисля Пасат. Незнам каква година и двигател...че се чухме само по телефона.
    За София съм му дал кординати на 5 сервиза (форумни), но проблема е, че ще е през седмицата задължително...
    Моля помагайте с контакти на хора, който могат да окажат помощ при пълен оглед, с комтютърна диагностика, проверка за удари, окачване, ходова част, техническо състояние, ако се наложи да се проверява колата в Перник, и близки места около София...каквото трябва ще си заплати. (Не се знае дали ще има възможност да се транспортира колата до сервиз, може да се наложи мобилен човек да я провери, като мисля има траспорт да го вземат с кола).

п.с. Използвах услугите на форумен майстор аз...ма доколкото помня той е зает седмично...

Ще съм благодарен!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Не познавате ли някой, който извършва огледи около Сф срещи заплащане!?
    sigpic

Comment

цък! Личното ми впечатление е много добро, момчетата са имали Алфи и ги чуват нещата, с по-разпространени модели като Пасата не вярвам също да имат проблем.

Comment

Благодаря много на Иво (ludkanar), за оказаната помощ, ако се видим имаш бира от мен! Винаги можеш да разчиташ на услуга в мое лице!
        sigpic

Comment

Working...
        X